Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε το τέλειο no make up look!

To no make up look εμφανίστηκε ξαφνικά την περασμένη άνοιξη στις πασαρέλες αλλά με τον γάμο της Meghan Markle έγινε διάσημο. Ο make up artist Daniel Martin επέλεξε το συγκεκριμένο look στο γάμο της με αποτέλεσμα όλοι να μιλούν για το διάφανο μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει χρώμα, υπερβολικές γωνίες, contouring κτλ. Έχει όμως λάμψη, σωστή ενυδάτωση και κυρίως τα κατάλληλα προϊόντα για μια βάση που δημιουργεί την τέλεια επιδερμίδα.

Οι make up artists έκτοτε

δεν έχουν σταματήσει να δίνουν συμβουλές ώστε να πετύχετε όλες σας το σωστό no make up make up look. Κι επειδή έρχεται άνοιξη και θα βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο πρέπει να γνωρίζετε τον σωστό τρόπο.

Πρέπει να βάλετε το primer στην καθημερινότητα σας. Είναι ένα προϊόν που καλύπτει τους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα ώστε να δεχτεί με αποτελεσματικά το φον ντε τεν που ακολουθεί. Παράλληλα βοηθά τα προϊόντα να παραμείνουν στη θέση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Επίσης σημαντικό είναι να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση φον ντε τεν. Που σημαίνει ότι πρέπει να έχει τον ίδιο ακριβώς τόνο με το δέρμα σας. Μην ξεχνάτε να το απλώνετε στην περιοχή του λαιμού αφού πρέπει να υπάρχει ομοιομορφία. Η φόρμουλα επίσης πρέπει να είναι κατάλληλη για τον τύπο της επιδερμίδα σας. Αν δηλαδή παρουσιάζει σημάδια ξηρότητας είναι απαραίτητο να περιέχει πλούσια ενυδατικά στοιχεία. Στην αντίθετη περίπτωση, αν έχετε δηλαδή λιπαρό δέρμα, το φον ντε τεν θα πρέπει να έχει oil free σύνθεση.

Καλό είναι να αποφύγετε την πούδρα σε κόμπακτ μορφή που χαρίζει μια “βαριά” όψη. Μία loose powder που προσφέρει ανάλαφρη κάλυψη και λάμψη είναι ότι καλύτερο. Όπως επίσης και ένα highlighter σε μορφή στικ που θα απλώσετε στα ζυγωματικά αλλά και στο σημείο κάτω από τα φρύδια.

Όλα τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ παραμένουν σε nude τόνους, τόσο οι σκιές ματιών όσο και το κραγιόν και το blush.

Διαβάστε ακόμη:

Σήμερα θα φτιάξετε μόνες τη μάσκα μαλλιών της Catherine Zeta Jones

H Katy Perry αρραβωνιάστηκε και συνδύασε το μανικιούρ με το δαχτυλίδι που της πέρασε ο Orlando Bloom

Keywords
Τυχαία Θέματα