«Υπόκλιση» Αυστραλών σε ομογενή αστυνομικό

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Υπόκλιση» Αυστραλών σε ομογενή αστυνομικόΔευτέρα, Φεβρουάριος 18, 2019 - 12:15

❱❱ Με το μετάλλιο της αυστραλιανής αστυνομίας τιμήθηκε, για τις πολυετείς υπηρεσίες της στο Σώμα...

... η ελληνικής καταγωγής αστυνομική υποδιευθύντρια Α' Τζοάν (Γιαννούλα) Σάναχαν, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Ημέρας Αυστραλίας», κατά την οποία οι Αυστραλοί σε όλο τον κόσμο εορτάζουν και τιμούν τα ιδανικά και τις αξίες που τους ενώνουν ως έθνος.

Οπως έγινε γνωστό, η Τζοάν Σάναχαν είναι κόρη του Νίκου και

της Χριστίνας Παναγιώτου, οι οποίοι πριν από αρκετές δεκαετίες εγκατέλειψαν το μικρό χωριό Λαχανιά στα νότια της Ρόδου για μια καλύτερη ζωή. Η αστυνομική υποδιευθύντρια Α’ (Chief Superintendent) υπηρετεί το Σώμα της αστυνομίας στη Νότια Αυστραλία από το 1981. Τον Δεκέμβριο του 1992 προήχθη σε ντετέκτιβ και δέκα χρόνια αργότερα σε αστυνόμο Α’.

Υπερήφανος

Στη μακρά καριέρα της έχει επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στον τομέα της ενδοοικογενειακής βίας, αναλαμβάνοντας χρέη επικεφαλής της ειδικής μονάδας στην τοπική υπηρεσία όπου εργάζεται.

Σε δηλώσεις του στο ομογενειακό Ελληνικό Πρόγραμμα ο πατέρας της Τζοάν Σάναχαν δήλωσε συγκινημένος και υπερήφανος για την τιμητική διάκριση της κόρης του: «Εγώ και η σύζυγός μου καμαρώνουμε για ένα τέτοιο κορίτσι που γεννήθηκε σε οικογένεια μεταναστών εδώ στην Αυστραλία. Για εμάς είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα» σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπόκλιση Αυστραλών,ypoklisi afstralon