Jennifer Lopez: Περιγράφει την πρόταση γάμου που της έκανε ο Ben Affleck– «Κυλούσαν τα δάκρυά μας»

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αρραβωνιάστηκαν πριν από λίγες ημέρες και το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η διάσημη τραγουδίστρια μέσα από τα social media!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο σε πράσινο χρώμα, αξίας 10 εκατ. δολαρίων.

Η εκρηκτική JLo μοιράστηκε πριν από λίγες ώρες λεπτομέρειες της πρότασης γάμο που της έκανε ο αγαπημένος της, μέσα από το newsletter.

«Είχες

φανταστεί ποτέ ότι το μεγαλύτερο όνειρό σου θα γινόταν πραγματικότητα; Το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη γη (στο αφρόλουτρο), η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απρόσεκτη και τον κοίταξα στα μάτια να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα. Προσπαθούσε σκληρά να καταλάβω το γεγονός ότι μετά από 20 χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά. Έμεινα κυριολεκτικά άφωνη και είπα: “Είναι ναι;”. Είπα, “ΝΑΙ, φυσικά και αυτό είναι ΝΑΙ“!

Χαμογελούσα και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, νιώθοντας απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ… απλά ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι, δύο άνθρωποι που υπόσχονταν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Ποιος είχε μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη», ανέφερε η Jennifer Lopez.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Βουρλιώτης: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Όλγα Καρπαθάκη

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Η προειδοποίηση στον Σπύρο Παπαδόπουλο λίγο πριν από το τέλος της συνεργασίας τους

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Θετική στον κορονοϊό η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Keywords
Τυχαία Θέματα