Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Η προειδοποίηση στον Σπύρο Παπαδόπουλο λίγο πριν από το τέλος της συνεργασίας τους

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μπορεί να αποτέλεσαν ένα από τα πιο επιτυχημένα θεατρικά δίδυμα της σεζόν, όμως οι δρόμοι τους χώρισαν απότομα. Αργά το βράδυ της Τρίτης 13/4, η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω του δικηγόρου της πως αποχωρεί από την παράσταση «Sexy Laundry», καθώς δέχτηκε ένα αιφνίδιο ξέσπασμα οργής.

Η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα, με

την Μπέττυ Μαγγίρα να δηλώνει στον αέρα: «Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι δεν έμεινε ακόμη μια βδομάδα που οι παραστάσεις ήταν sold out. Σε μια εβδομάδα τελειώνει η θεατρική σεζόν. Προφανώς ήταν αρκετά έντονη η προστριβή και δεν μπορούσε να ξαναπαίξει μαζί του».

Από τη δική του πλευρά, ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε πως η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είχε προειδοποιήσει τον Σπύρο Παπαδόπουλο πως οι παραστάσεις εκείνου του Σαββατοκύριακου θα είναι οι τελευταίες στις οποίες θα συμμετέχει.

«Η κυρία Λαμπρόγιαννη το ανακοίνωσε το Σάββατο το απόγευμα γιατί είχαν διπλή παράσταση. Είπε στον Σπύρο Παπαδόπουλο ότι σήμερα και αύριο θα παίξουμε τις δύο τελευταίες παραστάσεις. Ενημέρωσε εγκαίρως ότι από την επόμενη εβδομάδα, την Τετάρτη που μας πέρασε δηλαδή, δεν θα συνεχίσει στην παράσταση.

Υπήρξε η προειδοποίηση ότι φτάσαμε εδώ σε αυτό το σημείο που δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Η παράσταση θα πήγαινε και δεύτερη χρονιά, είναι sold out, ήταν ήδη ξεπουλημένα τα εισιτήρια μέχρι Κυριακή των Βαΐων. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν θέλει να γίνει αντικατάσταση. Είχε οραματιστεί το έργο με αυτούς τους δύο ηθοποιούς. Αν δεν λυθεί η παρεξήγηση θα προχωρήσει σε νέο έργο παρά να κάνει το ίδιο χωρίς εκείνη…», ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Φάνης Μουρατίδης: «Είμαι βοηθός της Άννας Μαρίας με τους έφηβους γιους μας»

 Πρω1νό – Φίλη ζευγαριού αποκαλύπτει: «Ο Μάνος μου είχε πει ότι θέλει να χωρίσει αλλά δεν μπορεί»

 Survivor: Μαρία Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη -«Θύμωσα μαζί του, δε μου άρεσε καθόλου αυτό που είπε»

Keywords
Τυχαία Θέματα