Ρούλα Πισπιρίγκου: «Λύνει» τη σιωπή της και δίνει απαντήσεις σε όλα μέσα από τη φυλακή

Η Ρούλα Πισπιρίγκου «έλυσε» τη σιωπή της και μίλησε μέσα από τη φυλακή Κορυδαλλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για όσα ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για εκείνη και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η 33χρονη αναφέρθηκε στις κατηγορίες που της προσάπτουν, στη στάση αλλά και τη νέα σχέση του Μάνου Δασκαλάκη, στην καταγγελία στο «Χαμόγελο του παιδιού» για τη Τζωρτζίνα αλλά και την κακοποίηση που φέρεται να δέχτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου από τον Μάνο Δασκαλάκη.

Για την

κατηγορία ότι σκότωσε τα παιδιά της

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα με κατηγορούν για τον θάνατο των παιδιών μου, τον θάνατο της Ιριδούλας, δεν αντέχεται… Έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ και έχω βάλει τις σκέψεις μου σε μια σειρά με τα λάθη που έχω κάνει. Δεν βρίσκω κάτι κακό που έχω κάνει…

Προσπαθώ να σκεφτώ, να κατηγορήσω τον εαυτό μου σε κάτι και δεν βρίσκω. Θα μου πεις κανένας δεν θα έβρισκε… Μιλάνε για εμένα άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν και με παρουσιάζουν ως ένα τέρας. Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν θα αποδειχθεί ότι ο θάνατος και των άλλων παιδιών ήταν έγκλημα. Από εμένα δεν υπάρχει. Από κανέναν δηλαδή, δεν μου περνάει καν από το μυαλό».

Για όσα τη συμπεριφορά της απέναντι σε κάποιους ανθρώπους

«Έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο. Δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα. Τα έχουμε καταρρίψει αυτά τα πράγματα. Η ζωή μας με τον Μάνο έχει γίνει ένα σίριαλ… Ότι χτύπησα εγώ κοπέλα σε καφέ, ότι έκανα φασαρία σε σούπερ μάρκετ… Δόξα τον Θεό ο Μάνος είναι στη ζωή για να ερωτηθεί».

Για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τη σύλληψή της

«Είπα δεν θα σχολιάσω τη στάση του Μάνου. Αφού με ρωτάς όμως, δεν έχω επικοινωνήσει με τον Μάνο. Είχα τρία τηλεφωνήματα και μετά έκοψε την επικοινωνία μαζί μου. Δεν μπορώ να ξέρω πως σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του είχε σκοτώσει τα παιδιά του ή έστω το ένα από τα τρία και αυτός το έχει πάρει έτσι, τόσο χαλαρά και τόσο ωραία, εγώ θα αντιδρούσα αλλιώς.

Έκανα κάποιες προσπάθειες να επικοινωνήσω μαζί του αλλά ήταν άκαρπες. Να πει σε εμένα την ίδια ότι το έκανα και έχει αυτή τη απόδειξη. Δεν έχω εγώ απόδειξη στα χέρια μου. Η στάση του είναι ανεξήγητη. Στην ανακρίτρια είπε την αλήθεια… Θα ήταν ανέντιμο να πει κάτι άλλο στην ανακρίτρια. Περίμενα κάτι παραπάνω από εκείνον. Ήμασταν εννέα χρόνια μαζί και είχαμε μια οικογένεια».

Για την κακοποίηση που φέρεται να δέχτηκε από τον Μάνο Δασκαλάκη και την καταγγελία στο «Χαμόγελο του παιδιού» για τη Τζωρτζίνα

«Δεν υπάρχει κακοποίηση, απλά ήταν ένας έντονος τσακωμός, τον οποίο είδε η Τζωρτζίνα. Δεν καταλάβαμε ότι μας άκουσε… Πάλι έχω ακούσει για κακοποίηση του παιδιού το 2014 από συγγενικό πρόσωπο. Αυτός ο άνθρωπος την κρατούσε τότε την Τζωρτζινούλα, είχε κάποιους άγαρμπους χειρισμούς με αποτέλεσμα σε κάποια σημεία του σώματός της να υπάρχουν πιο έντονες δαχτυλιές. Μιλήσαμε τότε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, της είπαμε περισσότερη προσοχή και το ξεκαθαρίσαμε…

Σχετικά με την καταγγελία στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, δύο ημέρες πριν γίνει ο γάμος και η βάφτιση που κάναμε το 2014, είχαν έρθει από το “Χαμόγελο” στο σπίτι. Έκαναν αυτοψία στον χώρο, στο παιδί και είδαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Μετά μάθαμε ότι η καταγγελία είχε γίνει από κάποια πρώην του Μάνου για να τον πικάρει τότε επειδή παντρευόταν».

Για τον Μάνο Δασκαλάκη και τη νέα σχέση του στην Αθήνα

«Ο Μάνος τώρα βρίσκεται στην Αθήνα και συνεχίζει τη ζωή του. Πριν από τρεις ημέρες έμαθα ότι η συγκεκριμένη κοπέλα που συγκατοικούσαν πριν, είναι η κοπέλα που είναι και τώρα στη ζωή του. Είναι η κοπέλα που ήταν μαζί της ενώ ήμασταν παντρεμένοι. Ο Μάνος μου είχε πει πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας ότι σκέφτεται να έρθει στην Αθήνα, γιατί έχει μία πρόταση για δουλειά κι ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο με εμένα. Είχα συμφωνήσει και τα είχαμε ξεκαθαρίσει όλα τα πράγματα.

Ο Μάνος μετακόμισε στην Αθήνα και συγκατοικεί με τη σχέση του και μία κοπέλα ακόμα, φίλη της σχέσης του. Αυτά γνωρίζω από τον ίδιο. Ενώ ο Μάνος μου έλεγε, βέβαια, ότι είναι φίλοι, έμαθα πριν από τρεις ημέρες ότι έχουν κανονική σχέση και είχαν και πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Μου είπαν ότι βγάζουν φωτογραφίες, κάνουν βόλτες με τη μηχανή κι ότι την πηγαινοφέρνει στην εργασία της και έχει γίνει μεγάλος ντόρος εκεί. Δεν με απασχολούν αυτά, καλά κάνει ο άνθρωπος. Εγώ δεν συνέχισα τη ζωή μου μετά τον άτυπο χωρισμό μας. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Για εμένα τα πάντα ήταν τα παιδιά μου και τα έχασα, οπότε δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος».

Δείτε στα βίντεο όλα όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή:

Διαβάστε ακόμα:

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Η προειδοποίηση στον Σπύρο Παπαδόπουλο λίγο πριν από το τέλος της συνεργασίας τους

Φάνης Μουρατίδης: «Είμαι βοηθός της Άννας Μαρίας με τους έφηβους γιους μας»

 Πρω1νό – Φίλη ζευγαριού αποκαλύπτει: «Ο Μάνος μου είχε πει ότι θέλει να χωρίσει αλλά δεν μπορεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα