James Καφετζής: Συγκινεί η ανάρτησή του μετά τις φωτιές στη Ρόδο

Ο James Καφετζής στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των συμπολιτών του στη Ρόδο, που είδαν χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης να καίγονται και πολλές περιουσίες να καταστρέφονται. Ο πρώην παίκτης του Survivor βοήθησε με κάθε τρόπο, μεταφέροντας ακόμα και με τα σκάφη της εταιρείας του ανθρώπους που κινδύνευαν από τη φωτιά σε ασφαλή μέρη.

Παράλληλα, ο James Καφετζής ήταν πολύ ενεργός στο προφίλ του στο Instagram

και συνεχώς ενημέρωνε τους διαδικτυακούς φίλους του για τις ανάγκες που έχουν προκύψει, προκειμένου να στείλουν προμήθειες ή να σπεύσουν στα σημεία να βοηθήσουν.

Κι ενώ όλοι παραμένουν «μουδιασμένοι» από την τραγωδία που συνέβη στο νησί, μιας κάηκαν σπίτια και διαλύθηκαν επιχειρήσεις, ο James Καφετζής έκανε μια συγκινητική ανάρτηση. Ειδικότερα, ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία με έναν σκύλο, ενημερώνοντας τους followers του πως βρέθηκε στις φωτιές.

Ο πρώην Survivor αναζητάει το αφεντικό ή αν δεν έχει κάποιον άνθρωπο που θέλει να την υιοθετήσει. Ωστόσο, τόνισε πως αν δεν βρεθεί κανένας, θα το πάρει εκείνος, αφού του έκλεψε την καρδιά από την πρώτη στιγμή.

«Αρχικά ακόμη δεν βρήκα τον “ιδιοκτήτη” της, βρέθηκε στις φωτιές στο Γεννάδι.  Εάν δεν βρεθεί, ενδιαφέρεται κάποιος να υιοθετήσει αυτήν την κούκλα; Εάν όχι, θα την υιοθετήσω εγώ! Ιδέα για όνομα;», έγραψε ο James Καφετζής στην ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Kafetzis (@jamie.kaf)

Διαβάστε ακόμα:

 Νατάσα Θεοδωρίδου: Τραγουδάει με την 29χρονη κόρη της, Χριστιάνα – Βίντεο

 Κλέλια Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια του «Maestro» για camping στο Κεδροδάσος

 Ευλαμπία Ρέβη – Γιώργος Σιαδήμας: Φινάλε για την εκπομπή τους – «Φαίνεται από τα μηνύματα πώς τα πήγαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα