Νατάσα Θεοδωρίδου: Τραγουδάει με την 29χρονη κόρη της, Χριστιάνα – Βίντεο

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μπορεί να αποτελεί μια σπουδαία καλλιτέχνιδα που έχει δημιουργήσει μια σημαντική καριέρα και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, ωστόσο για εκείνη προτεραιότητα έχει ο ρόλος της μητέρας και έπειτα έρχεται αυτός της τραγουδίστριας.

Η γνωστή ερμηνεύτρια έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, τη Χριστιάνα Μπέτα και την Ανδριάνα Φουστάνου, στις οποίες έχει μεγάλη αδυναμία και πάντοτε συμβουλεύεται. Οι τρεις τους είναι αχώριστες, μιας και τα κορίτσια συνοδεύουν τη μητέρα τους στις συναυλίες της και τη στηρίζουν σε κάθε βήμα, όπως άλλωστε κάνει και εκείνη.

Αυτό

το καλοκαίρι η Νατάσα Θεοδωρίδου ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με τους συνεργάτες της, καθώς κάνει συναυλίες. Στις περισσότερες από αυτές είναι μαζί της και οι κόρες της. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της περιοδείας, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο μαζί με τη μεγαλύτερη κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα.

Μαμά και κόρη τραγουδούν κάποια από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια της πρώτης, παρακινώντας τους διαδικτυακούς φίλους της να παρευρεθούν σε κάποιον από τους σταθμούς της περιοδείας και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou)

«Παντού Μουσική», έγραψε η Νατάσα Θεοδωρίδου στην ανάρτησή της, ενώ σημείωσε και τις επόμενες συναυλίες της.

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Κατσούλης: Πάντρεψε τον κολλητό του και έγινε νονός! Φωτογραφίες

 Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός – στιχουργός

 Παράδεισος των Κυριών: Σοκ για την Αμαλία – Εμφανίζεται η αδερφή της και την καταστρέφει

Keywords
Τυχαία Θέματα