Εριέττα Μανούρη για τη «Μουρμούρα»: «Ενώ είχα κι άλλες προτάσεις…»

Η Εριέττα Μανούρη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο και μίλησε για ποικίλα θέματα. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το επαγγελματικό μέλλον της αλλά και για τη συμμετοχή της στη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Να θυμίσουμε πως η Εριέττα Μανούρη και ο Στάθης Κόικας είναι το νέο ζευγάρι ηθοποιών που «εισβάλλει» στην ενδέκατη σεζόν της δημοφιλούς

σειράς, αντικαθιστώντας τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τη Μαρία Χάνου, οι οποίοι αποχώρησαν από το cast στο τέλος της δέκατης σεζόν.

Δεν βάζετε κόκκινες γραμμές; Ας πούμε, θα παίζατε σε επιθεώρηση;

Πιθανόν. Δεν θα έκανα κάτι που θα ήταν κόντρα στη δική μου αισθητική και γούστο.

Θα αναλαμβάνατε την παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής;

Με έχουν ξαναρωτήσει. Δεν ξέρω γιατί. Το βγάζω; Είμαι μικρή στον χώρο για να με ενδιαφέρει. Προς το παρόν είμαι προσηλωμένη στην υποκριτική.

Μαζί με τον επίσης απόφοιτο της δραματικής του Εθνικού Θεάτρου, Στάθη Κόικα θα είστε το νέο ζευγάρι στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»;

Ναι, θα είμαστε. Το λέω και επίσημα. Ενώ είχα κι άλλες προτάσεις για σειρές εποχής, θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να κάνω κάτι διαφορετικό. Ανυπομονώ γιατί δεν έχω αναμετρηθεί με τον κόσμο της κωμωδίας.

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Κατσούλης: Πάντρεψε τον κολλητό του και έγινε νονός! Φωτογραφίες

 Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός – στιχουργός

 Παράδεισος των Κυριών: Σοκ για την Αμαλία – Εμφανίζεται η αδερφή της και την καταστρέφει

Keywords
Τυχαία Θέματα