Ευλαμπία Ρέβη – Γιώργος Σιαδήμας: Φινάλε για την εκπομπή τους – «Φαίνεται από τα μηνύματα πώς τα πήγαμε»

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου έριξε αυλαία η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN «Τώρα Μαζί» με παρουσιαστές την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Σιαδήμα.

Μετά από μια χρονιά γεμάτη σοβαρά πολιτικά και κοινωνικά θέματα, έφτασε η στιγμή οι παρουσιαστές να ξεκουραστούν και να χαρούν τις διακοπές τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Σιαδήμας αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές που τους στήριξαν, επιλέγοντας για την ενημέρωσή τους την εκπομπή τους. Χαρούμενοι αλλά και συγκινημένοι σήμαναν τη… λήξη της σεζόν.

«Ευχαριστούμε

πολύ κυρίες και κύριοι για την εμπιστοσύνη σας, που ήσασταν κοντά μας. Να είστε καλά! Να έχουμε ένα ήρεμο καλοκαίρι», ήταν τα λόγια της Ευλαμπίας Ρέβη.

«Πέρα από τους τηλεθεατές γιατί αυτοί είναι η δύναμή μας και φαίνεται από τα μηνύματα και το πώς πήγαμε, να ευχαριστήσουμε και τον διευθυντή μας, τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, που ήταν στο πλευρό μας και να ευχαριστήσουμε και όλους τους συνεργάτες μας», πρόσθεσε ο Γιώργος Σιαδήμας.

«Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε OPEN! Η ενημέρωση συνεχίζεται και το καλοκαίρι», κατέληξε η Ευλαμπία Ρέβη.

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Κατσούλης: Πάντρεψε τον κολλητό του και έγινε νονός! Φωτογραφίες

 Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός – στιχουργός

 Παράδεισος των Κυριών: Σοκ για την Αμαλία – Εμφανίζεται η αδερφή της και την καταστρέφει

Keywords
Τυχαία Θέματα