J2US: Τα ονόματα που συζητούν για τον νέο κύκλο του μουσικού show!

Στον τελικό του J2US, o οποίος προβλήθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό ότι τον Φεβρουάριο το δημοφιλές μουσικό show θα επιστρέψει δυναμικά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό τις επαφές του με τους celebrities που θα λάβουν μέρος στο μουσικό show, με την Νάνσυ Παραδεισανου

να αποκαλύπτει σήμερα μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» μερικά ονόματα που συζητούν και είναι πολύ κοντά στο να κλειδώσουν τη συμμετοχή τους στο J2US.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την δημοσιογράφο, κάποιοι από αυτούς που πέρασαν δοκιμαστικό ειναι οι ηθοποιοί Γιώργος Κοψιδάς, Θάνος Μπίρκος, Ιάσωνας Παπαματθαίου, Σοφία Βογιατζάκη, οι δημοσιογράφοι Χρήστος Κούτρας και Στέφανος Κωνσταντινίδης και το μοντέλο Έντουαρντ Στεργίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στο «Πρωινό μας», ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού show και ο Alpha σκέφτονται η ημερομηνία της πρεμιέρας να είναι στις 18 Φεβρουαρίου, με σκοπό να προλάβουν την προεκλογική περίοδο.

Διαβάστε ακόμα:

Τατιάνα Μπλάτνικ: Το μακροσκελές μήνυμα 18 ημέρες μετά τον θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου -«Δάκρυα έρχονται ακόμα στα μάτια μου»

Καρολίνα Καλύβα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star»

Ηλίας Ψινάκης: «Μπορεί να έχω κανένα παιδί από πολύ παλιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα