Ιωάννα Τούνη: «Ο θηλασμός είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου»

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τον μικρό της πρίγκιπα (ή αλλιώς το μικρό της πιράνχα όπως τον αποκαλεί) και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από το πως τα περνάνε παρέα.

Ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη δε διστάζει να μοιράζεται και τις δυσκολίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη σε αυτή τη νέα

της καθημερινότητα. Αυτό έκανε και σήμερα, σε μια νέα ανάρτηση που δημοσίευσε, αναφερομένη στον θηλασμό και στο πόσο δύσκολο είναι για εκείνη.

«Έχω βάλει μόλις το μικρό πιράνχας για ύπνο. Πιστεύω δηλαδή, αν και ακούω κάτι φωνούλες ακόμη. Ο μαύρος κύκλος έχει κατέβει στο πηγούνι. Να σας πω ότι ο θηλασμός, όλο αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου.

Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε. Ελπίζω να βελτιώνεται σύντομα η κατάσταση, μπας και καταφέρω να βγάλω τις πιτζάμες, να βάλω κανένα ρούχο και να πάω καμιά βόλτα. Προς το παρόν, σπίτι, σπίτι, σπίτι», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στο σχετικό InstaStory της.

Διαβάστε ακόμα:

Τατιάνα Μπλάτνικ: Το μακροσκελές μήνυμα 18 ημέρες μετά τον θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου -«Δάκρυα έρχονται ακόμα στα μάτια μου»

Καρολίνα Καλύβα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star»

Ηλίας Ψινάκης: «Μπορεί να έχω κανένα παιδί από πολύ παλιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα