Καρολίνα Καλύβα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star»

Η Καρολίνα Καλύβα επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής 27/1 μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star».

Η παίκτρια των Μαχητών, που πολυσυζητήθηκε τις τελευταίες ημέρες για την προσωπική ζωή της και το ειδύλλιο που ανέπτυξε μέσα στο παιχνίδι με τον Μάριο Πρίαμο, μπορεί να επιθυμούσε να φτάσει μέχρι το τέλος, όμως δεν κατάφερε να κάνει πράξη την επιθυμία της.

Κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών ήταν εκεί, προκειμένου

να της «κλέψουν» έστω και μια δήλωση μετά τον ντόρο που προκλήθηκε γύρω από το όνομά της σχετικά με το «παράνομο» φλερτ με τον Κύπριο παίκτη, γεγονός που συντέλεσε στο να μην είναι πια ζευγάρι με τον γνωστό ράπερ, Μπο.

Ωστόσο, η Καρολίνα Καλύβα αρκέστηκε στο να πει απλώς πως «είμαι καλά», αφού δεν της επιτρέπεται από την παραγωγή να κάνει ακόμα δηλώσεις.

Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, η νεαρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε και στα social media, κάνοντας την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Carolina Jacqueline Kalyvas (@carolinajacq)


Συγκεκριμένα, η Καρολίνα Καλύβα δημοσίευσε μια φωτογραφία που απαθανάτισε στον Άγιο Δομίνικο, κάτω από την οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι αναμνήσεις θα σβήσουν και οι στιγμές θα μείνουν».

Διαβάστε ακόμα:

Σάββας Πούμπουρας: Απαντά για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη -«Αλλάζουν τα σχέδια κάθε στιγμή»

Γιώργος Παπαπαύλου: Δύο εβδομάδες νοσηλείας για τον ηθοποιό -Συγκλονίζει με την αποκάλυψη για την υγεία του

Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωση για την χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη -«”Έστησε” μια “καραστημένη” συνέντευξη»

Keywords
Τυχαία Θέματα