Τατιάνα Μπλάτνικ: Το μακροσκελές μήνυμα 18 ημέρες μετά τον θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου -«Δάκρυα έρχονται ακόμα στα μάτια μου»

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος πέθανε σε ηλικία 82 ετών το βράδυ της Τρίτης 10/1.

Δεκαοχτώ ημέρες μετά τον θάνατό του, η σύζυγος του γιου του Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, στην οποία δημοσίευσε φωτογραφίες από την ημέρα της κηδείας του όπου τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές συγκινητικό μήνυμα.

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana

Blatnik (@tatianablatnik)


«Οικογένεια. Ενότητα. Δύναμη. Αξιοπρέπεια. Παράδοση. Υπερηφάνεια.

Όλες αυτές οι λέξεις μου έρχονται στο μυαλό καθώς, ανατρέχω σε εικόνες πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες. Δάκρυα έρχονται ακόμα στα μάτια μου όταν σκέφτομαι πώς αυτή η οικογένεια συνήλθε για να εξασφαλίσει ότι ο πατέρας, ο σύζυγος, ο παππούς, ο αδελφός και ο πρώην αρχηγός του κράτους θα αναπαυθεί – με αξιοπρέπεια.

Μια εβδομάδα με άγρυπνες νύχτες για να οργανωθεί μια απρόσκοπτη κηδεία, διασφαλίζοντας ότι θα φιλοξενηθούν οκτώ αρχηγοί κρατών και πολλές ακόμη βασιλικές οικογένειες και αξιωματούχοι. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανη που ήμουν μέρος μιας τόσο ιστορικής στιγμής και αυτής της οικογένειας που δούλεψε με χάρη, ταπεινότητα και με ήρεμη δύναμη υποστηριζόμενη και βοηθούμενη από τόσους πολλούς.

Είπα στην τελευταία μου ανάρτηση ότι έμαθα την «αγάπη για την πατρίδα» από τον πεθερό μου. Αυτό που είδα και ένιωσα περισσότερο από ποτέ με τον θάνατό του είναι η έννοια της οικογένειας. Η κληρονομιά του θα ζει για πάντα μέσα από την αγάπη της οικογένειας και των ανθρώπων του.

Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Διαβάστε ακόμα:

Καρολίνα Καλύβα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star»

Ηλίας Ψινάκης: «Μπορεί να έχω κανένα παιδί από πολύ παλιά»

Σάββας Πούμπουρας: Απαντά για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη -«Αλλάζουν τα σχέδια κάθε στιγμή»

Keywords
Τυχαία Θέματα