H Σία Κοσιώνη μας δείχνει τον κούκλο γιο της! (φωτό)

Η Σία Κοσιώνη έφερε στον κόσμο το παιδάκι της το 2017 και από τότε είναι μια πολύ ευτυχισμένη μανούλα. Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνει τη μητρότητα όσο τίποτα άλλο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης είχε μιλήσει στο Πρω1νό για τη γυναίκα της ζωή του και είχε πει:

«Είμαι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος. Γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι η γυναίκα της ζωής μου και καταφέραμε να χτίσουμε λιθαράκι λιθαράκι τον δικό μας κόσμο. Κανείς από τους δυο μας δεν περίμενε ότι

θα εξελιχθεί έτσι. Το 2010 μου είχε κάνει μια συνέντευξη, δεν γνωριζόμασταν τότε. Δεν είχα καμία φοβερή εμπειρία από συνεντεύξεις, με βγάζει στο ραδιόφωνο και με περνάει πριονοκορδέλα, ξύλο αλύπητο. Κλείνω και λέω “ωραία, εμείς Mega θα βλέπουμε”. Μετά, όμως, γνωριστήκαμε, το ένα έφερε το άλλο και η ζωή κέρδισε».

Η δημοσιογράφος παρά τις πολλές επαγγλεματικές της υποχρεώσεις προσπαθεί να αφιερώνει αρκετό χρόνο στην οικογένειά της. Μάλιστα η ίδια είχε δηλώσει στο περιοδικό People:

«Μια γυναίκα για να έχει ολοκληρωμένη προσωπικότητα πρέπει να είναι καλυμμένη και επαγγελματικά. Δεν θα ήμουν καλύτερη μητέρα αν άφηνα τη δουλειά μου και στερούσα στον εαυτό μου τη δύναμη και την έμπνευση που δίνει η δημοσιογραφία. Η μητρότητα σε κάνει να αλλάζεις προτεραιότητες. Θέλω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο παιδί μου παρά σε άλλα πράγματα που κάποτε τα θεωρούσα πολύ σημαντικά. Η μητρότητα με έκανε να νιώθω ακόμη πιο ευαίσθητη γι’ αυτό που κάνω, επειδή έγιναν πιο ευαίσθητες οι κεραίες μου σε κάποια θέματα που ίσως δεν με συγκινούσαν τόσο κάποτε».

Σε άλλη συνέντευξή της στο ΒΗmagazino είχε πει:

«Και ο Κώστας και εγώ προσπαθούμε να αποφεύγουμε να μιλάμε δημόσια για εμάς, όχι φυσικά από σνομπισμό. Προσπαθούμε να κρατάμε καλυμμένη τη σχέση μας για να είναι προστατευμένη και να είναι προστατευμένα και τα τρία υπέροχα παιδάκια του. Για να είμαστε ήρεμοι και για να είμαστε καλά. Και οι δύο έχουμε δύσκολες και πολύπλοκες ζωές και προσπαθούμε απλώς να μην προσθέτουμε περισσότερες δυσκολίες».

Ο γιος της έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι ένας κούκλος. Μπορεί να μην μας έχει δείξει ακόμα το προσωπάκι του αλλά στις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω φαίνεται πως ο ίδιος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους γονείς του.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Βρανά: Η ψυχολογική της κατάσταση μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Βαρύ πένθος για την οικογένεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα