“Θέλω παιδί αλλά πρέπει να πείσω πρώτα τη γυναίκα μου! Εγώ προσπαθώ να της αλλάξω γνώμη…”

Ο André Vieirinha, παραχώρησε συνέντευξη στον διευθυντή του PEOPLE Γιώργο Πράτανο και μίλησε για τη σύζυγο του, αλλά και την κορούλα τους. Μάλιστα, δεν έκρυψε την επιθυμία του να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, τονίζοντας πως θα πρέπει να πείσει τη σύζυγο του!

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του:

Ποιοι είναι οι άνθρωποι που σε έχουν εμπνεύσει και σε διαμόρφωσαν ως άνθρωπο;

Ως ποδοσφαιριστή με βοήθησαν πολύ κάποιοι παίκτες της Πόρτο, που είναι σπουδαίες προσωπικότητες, όπως ο Vitor Baia, που ήταν τότε ο ποδοσφαιριστής

με τα περισσότερα τρόπαια στη χώρα, ο Deko και ο προπονητής Mourinho. Οπότε, ήταν κάτι ξεχωριστό να βρίσκομαι μαζί τους. Στην Ελλάδα με βοήθησαν σε ποδοσφαιρικό επίπεδο ο Sérgio Conceição και ο Fernando Santos. Αλλά το πρόσωπο που με βοηθάει και με εμπνέει πάντα ως άνθρωπο είναι η γυναίκα μου, η Βάσω. Στα δέκα χρόνια που είμαστε μαζί με έχει παροτρύνει και κατάφερα να διορθώσω κάποια πράγματα στα οποία υστερούσα και έπρεπε να διορθώσω. Αυτή είναι που με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι σήμερα.

Πώς γνωριστήκατε;

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Είχαμε γνωριστεί μέσω κοινών φίλων και πήγαμε για καφέ.

Την κυνήγησες;

Ναι.

Συνήθως οι ποδοσφαιριστές που αποκτούν αναγνωρισιμότητα και χρήματα σε πολύ μικρή ηλικία δεν μπορούν να τα διαχειριστούν και κάνουν μια πιο έξαλλη ζωή, όταν μπορούν. Εσύ κινήθηκες διαφορετικά. Ήθελες πάντα να κάνεις οικογένεια;

Όχι, έτσι ήρθαν τα πράγματα. Βρήκα την ιδανική γυναίκα και δεν την άφησα. Γι’ αυτό και δεν έκανα αυτό που συνήθως κάνουν οι άλλοι ποδοσφαιριστές. Είχα έναν στόχο και ήθελα να τον πετύχω. Για να τα καταφέρω, θα έπρεπε να έχω το μυαλό μου στο ποδόσφαιρο και μια ήσυχη καθημερινότητα.

Πώς είσαι ως πατέρας;

Προσπαθώ να είμαι ένας πατέρας που είναι παρών στην ανατροφή και το μεγάλωμα του παιδιού. Είναι δύσκολο λόγω της δουλειάς μου… Νομίζω πως, δυστυχώς, κακομαθαίνω την κόρη μου, για να καλύψω τις τύψεις όταν είμαι απών.

Δεν είσαι εσύ ο αυστηρός, υποθέτω…

Όχι. Και η γυναίκα μου θα ήθελε να είμαι πιο αυστηρός, αλλά είναι δύσκολο. Λείπω τόσο καιρό και προσπαθώ να καλύπτω όλο αυτό το διάστημα της απουσίας με παιχνίδια.

Σε κάνει ό,τι θέλει η μικρή;

Ναι, ό,τι θέλει!

Και το απολαμβάνεις, φαντάζομαι…

Κάποιες φορές ναι, κάποιες όχι. Είναι δύσκολο να μαλώσω την κόρη μου. Αυτό θεωρώ πως είναι πλέον δουλειά της γυναίκας μου.

Εσύ δεν μπορείς να είσαι πάντα πάρων λόγω της δουλειάς, αλλά εκείνη είναι συνεχώς παρούσα στα ματς της Τούμπας.

Της αρέσει πολύ. Αν και κάποιες φορές θέλει να έρχεται εκεί γιατί έχει φίλες και παίζουν.

Είναι και σταρ, την προσέχουν όλοι…

Την προσέχουν, αλλά όχι επειδή είναι κόρη μου.

Σταρ με την έννοια πως είναι ένα πρόσχαρο και χαμογελαστό παιδί…

Θέλω να περάσω στην κόρη μου αυτό που μου έχουν περάσει και οι δικοί μου γονείς: Μπορεί να έχεις πολλά πράγματα, αλλά δεν πρέπει να θεωρείς πως είσαι κάτι παραπάνω από τον διπλανό σου. Δεν θα πρέπει να χάσει τον εαυτό της. Αυτό με νοιάζει. Και είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που συμπεριφέρεται, όπου κι αν βρίσκεται.

Δεν θέλεις έναν διάδοχο;

Ναι, φυσικά και θέλω. Αλλά πρέπει να πείσω πρώτα τη γυναίκα μου. Εγώ προσπαθώ να της αλλάξω γνώμη, αν και είναι δύσκολο να το καταφέρω.

Διαβάστε ακόμη:

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το ατύχημα του γιου της και η φωτογραφία που δημοσίευσε

Γιάννης Τσιμιτσέλης-Κατερίνα Γερονικολού: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Παρίσι και η… γκρίνια του ηθοποιού!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Keywords
Τυχαία Θέματα