Ηθοποιός αποκαλύπτει: “Γεννήθηκα από Έλληνα πατέρα και Αλβανίδα μητέρα…”

Ο Βασίλης Μίχας πρωταγωνιστεί στη σειρά του ANT1, “Επιστροφή” και έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση με την παρουσία και το ταλέντο του. Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

“Πήγα στην οντισιόν. Από την πρώτη φορά που με είδαν μου ζήτησαν να μείνω και μάλιστα έκανα αρκετά δοκιμαστικά την ίδια μέρα μέχρι να πάρω τον ρόλο. Δεν γνωρίζω πόσα άτομα είδαν, αλλά λογικά θα είδαν πολλά πριν και μετά από μένα.

Πηγαίνοντας δεν περίμενα κάτι. Κυρίως ήθελα να δω τη διαδικασία μιας ακρόασης, γιατί δεν το είχα ξανακάνει. Οπότε περισσότερο με απασχόλησε τι είναι όλο αυτό και πώς εγώ θα το κάνω καλύτερα παρά αν θα με πάρουν ή όχι για τον ρόλο.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κυψέλη από Έλληνα πατέρα και Αλβανίδα μητέρα. Οι γονείς μου δεν είχαν σχέση με το επάγγελμα του ηθοποιού. Ο πατέρας μου είναι υδραυλικός και η μητέρα μου είναι φαρμακοποιός. Ποτέ δεν φαντάστηκα τον εαυτό μου ως ηθοποιό. Ημουν ποδοσφαιριστής, φοιτητής μηχανολογίας και στη συνέχεια προπονητής. Παράλληλα με κέρδισε και το μόντελινγκ. Μετά την επιλογή μου να παίξω στην “Επιστροφή” έχω αρχίσει εδώ και περίπου έναν χρόνο μαθήματα υποκριτικής και μετά το τέλος των γυρισμάτων θα συνεχίσω ακόμα πιο εντατικά.”, εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμη:

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το ατύχημα του γιου της και η φωτογραφία που δημοσίευσε

Γιάννης Τσιμιτσέλης-Κατερίνα Γερονικολού: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Παρίσι και η… γκρίνια του ηθοποιού!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Μπαλατσινού-Κικίλιας: Η πρώτη κοινή φωτογραφία μετά την αναγγελία του γάμου τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα