H νέα κολεξιόν του οίκου Burberry είναι ό,τι πιο ωραίο έχουμε δει

Ο Christopher Bailey είναι μια από τις μεγαλύτερες ιδιοφυίες στον χώρο της μόδας και πολύ λυπηθήκαμε που εγκατέλειψε τον οίκο Burberry ύστερα από 17 χρόνια. Ο ίδιος σίγουρα έχει σκεφτεί πώς θα προχωρήσει από εδώ και στο εξής και εμείς θα του γίνουμε στενός κορσές για να παρακολουθούμε κάθε του κίνηση γιατί τον αγαπάμε πολύ.

Ο γνωστός σχεδιαστής παραδέχτηκε βέβαια σε συνέντευξή του ότι το να φύγει από τον οίκο Burberry ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση αλλά το έκανε

για να βρει λίγη ισορροπία και ηρεμία στη ζωή του.

Το τελευταίο του show στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου ήταν το πιο ωραίο του και ένα show αφιερωμένο στην LGBTQ κοινότητα που στηρίζει τη διαφορετικότητα των ανθρώπων, τις λεσβίες, τους γκέι, τους bisexual, τους transgender αλλά και κάθε άνθρωπο που νιώθει απομονωμένος από το σύνολο ενώ δεν θα έπρεπε.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η κολεξιόν περιείχε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, συνδυασμούς που θα μπορούσαν άνετα να φορεθούν από γυναίκες και άντρες εξίσου. Ο σχεδιαστής έμεινε πιστός σε κάποιες γενικές αρχές που ακολουθεί ο οίκος Burberry, παρουσίασε με τον μοναδικό του τρόπο τις γνωστές καμπαρτίνες του οίκου αλλά παρ’όλα αυτά το συγκεκριμένο show είχε κάτι που κανένα άλλο μέχρι τώρα δεν είχε. Έπαιξε πολύ με τα layers, έμπλεξε χρώματα μεταξύ τους και δημιούργησε μια εικόνα σε κάθε μοντέλο που ήταν σαν να είχε δημιουργηθεί αποκλειστικά για το κάθε μοντέλο. Τα σχέδια συνολικά έδεναν μεταξύ τους αλλά ταυτόχρονα στέκονταν και μόνα τους δείχνοντας πόσο σημαντικό είναι να νιώθει ένας άνθρωπος ωραία με αυτό που φοράει.

Δεν θα πω περισσότερα! Απλά σας αφήνω να απολαύσετε αυτό το show μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες και προσπαθήστε να δείτε το κάθε look ξεχωριστά και να ανακαλύψετε τον λόγο που το κάνει μοναδικό! Enjoy!

Keywords
Τυχαία Θέματα