H Selena Gomez διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή

Σε ένα Instagram LIVE βρέθηκαν η Selena Gomez και η Miley Cyrus το βράδυ της Παρασκευής!

Η Selena Gomez ήταν καλεσμένη της Miley Cyrus για τη σειρά

«Bright Minded» και αποκάλυψε πως έμαθε ότι είναι διπολική κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψης της στο νοσοκομείο McLean στη Βοστόνη της Μασαχουσέτης.

«Είμαι από το Τέξας, δεν συνηθίζουμε μιλάμε για ψυχική υγεία. Πρέπει να φαίνεσαι cool. Kαι μετά βλέπεις το θυμό που δημιουργείται σε παιδιά και εφήβους επειδή θέλουν να δείχνουν έτσι και το προσπαθούν τόσο πολύ. Εγώ πριν πω οτιδήποτε, ήθελα να μάθω τα πάντα για αυτό που μου συμβαίνει. Και αυτό έδιωξε τον φόβο μακριά», τόνισε χαρακτηριστικά.

.@SelenaGomez reveals to @MileyCyrus on #BrightMinded that she was diagnosed with bipolar disorder. pic.twitter.com/ryWlkEmq1p

Pop Crave (@PopCrave) April 3, 2020

H γνωστή τραγουδίστρια είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το άγχος και την κατάθλιψη, τα οποία εξήγησε ότι ήταν παρενέργειες του λύκου από τον οποίο πάσχει.

«Έχω ανακαλύψει ότι το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη μπορεί να είναι παρενέργειες του λύκου, οι οποίες μπορούν να παρουσιάσουν τις δικές τους προκλήσεις. Θέλω να επικεντρωθώ στη διατήρηση της υγείας και της ευτυχίας μου και αποφάσισα ο καλύτερος τρόπος να προχωρήσω είναι να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου», είχε αναφέρει την χρονιά του 2016.

Διαβάστε περισσότερα:

Η Φωτεινή Ζοσιμίδου για την αποχώρησή της από το MasterChef: «Έφυγα άδικα»

Madonna: Δώρισε 1 εκατ. δολάρια στην έρευνα για το εμβόλιο του κορονοϊού!

Χοψονίδου – Σπανούλης: Γενέθλια για τον 8χρονο γιο τους – Δείτε πως τα γιόρτασαν!

Keywords
Τυχαία Θέματα