The Closet: Βρήκαμε το τέλειο τρικ για να οργανώσεις τις τσάντες σου

Kαθόμαστε που καθόμαστε τουλάχιστον ας αξιοποιήσουμε τον χρόνο μας εποικοδομητικά. Αποφάσισα λοιπόν όλες αυτές τις μέρες της καραντίνας να σου δείχνω καθημερινά τρικς για να δημιουργήσεις την πιο οργανωμένη ντουλάπα. (Ή αλλιώς πώς θα μετατρέψεις το υπνοδωμάτιο σε walk in closet χωρίς να πάρει χαμπάρι ο σύντροφός σου…αχαχα)

Εδώ και καιρό έψαχνα να βρω διάφορα τρικς για να οργανώσω τις τσάντες μου. Αυτή τη στιγμή τις έχω βάλει στο κάτω μέρος της ντουλάπας μου και κάποιες τις έχω κρεμάσει στο clothing rack που

έχω αγοράσει. Η αλήθεια είναι ότι επειδή δεν τις βλέπω όλες σε καθημερινή βάση καταλήγω να κρατάω συνέχεια τις ίδιες τσάντες και για την ακρίβεια μια τσάντα- ένα μαύρο backpack που έχω βολευτεί. Φαντάζομαι το ίδιο συμβαίνει σε πολλές από εσάς.

Χαζεύοντας στο pinterest βρήκα ένα ενδιαφέρον τρικ που μου τράβηξε την προσοχή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις σε μια γωνιά τις κρεβατοκάμαρας δύο ξύλινα κιβώτια το ένα πάνω στο άλλο. Πρόσθεσε στο κιβώτιο διαχωριστικά (ξύλινα ή πλαστικά) και τοποθέτησε τη μια τσάντα δίπλα στην άλλη. Διακόσμησε το πάνω μέρος του κιβωτίου με ένα βάζο με λουλούδια, μερικά κεριά και κάποιο περιοδικό μόδας. Πρόσθεσε και τρίτο ή τέταρτο κιβώτιο αν οι τσάντες σου αυξηθούν και θέλεις να έχεις οπτική επαφή μαζί τους.

Θέλεις να δεις πώς να οργανώσεις τα εσώρουχά σου και τα τζιν σου; Μπες στο fashionway.gr!

Keywords
Τυχαία Θέματα