H Rosie Huntington-Whiteley, η Meghan Markle κι εμείς έχουμε το ίδιο αγαπημένο προϊόν περιποίησης

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι αναμφισβήτητα μία πολύ όμορφη γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της καθημερινά χωρίς να κάνει “εκπτώσεις” στην ρουτίνα περιποίησης της. Σε συνεντεύξεις της αποκαλύπτει τα αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης τα οποία αρκετές φορές είναι ότι χρησιμοποιούν οι περισσότερες κοινές θνητές.

Μάλιστα κατά καιρούς έχει τονίσει ότι δεν υπάρχει πάντα λόγος να δίνουμε μια περιουσία για την ενυδατική κρέμα προσώπου ή σώματος αφού

υπάρχουν φόρμουλες με απόλυτα φυσιολογικές τιμές που προσφέρουν στο δέρμα όλα όσα έχει ανάγκη.

Η τελευταία της μάλιστα δήλωση γα την κρέμα που αγαπά και φορά κάθε μέρα προσφέροντας ενυδάτωση στο δέρμα του σώματος της μας έκανε πραγματικά πολύ μεγάλη εντύπωση. Πρόκειται για τη Nivea Nourishing Cream. Την κλασική μπλε Nivea που σχεδόν όλες χρησιμοποιούμε ή έχουμε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν με πρώτες και καλύτερες τις μαμάδες μας.

Η Rosie Huntington-Whiteley λέει ότι είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα καθημερινής περιποίησης όχι μόνο γιατί χαρίζει απαλότητα, θρέψη και ενυδάτωση στο δέρμα αλλά και γιατί έχει αυτό το υπέροχο διακριτικό άρωμα που την ηρεμεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και λίγο πριν πέσει για ύπνο.

Έχουμε να προσθέσουμε ότι λίγο καιρό πριν είχε γίνει γνωστό ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι το αγαπημένο της Meghan Markle! Η Δούκισσα του Σάσεξ βέβαια είναι γνωστό ότι συνεχίζει και μετά το γάμο της με τον Χάρι να χρησιμοποιεί τα προϊόντα που αγαπόύσε ανέκαθεν. Ένα από αυτά είναι και η κρέμα σώματος της Nivea.

Η αλήθεια είναι ότι εμείς την αγαπάμε χρόνια τώρα και δεν βγήκε ποτέ από την μόνιμη θέση της στο μπάνιο μας. Είναι ιδανικη τόσο για το χειμώνα αφού αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ξηρότητα που προκαλείται στο δέρμα λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και το καλοκαίρι για ενυδάτωση μετά τον ήλιο.

Θα την βρείτε παντού και είναι τόσο οικονομική που μπορείτε να αποκτήσετε και απόθεμα έτσι ώστε να μην ξεμείνετε ποτέ!

Διαβάστε ακόμη:

Το No 1 μυστικό των mua για μακιγιάζ που παραμένει στη θέση του για ώρες

Τρία γνωστά μοντέλα μας λένε τα μικρά μυστικά τους για ξεκούραστο βλέμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα