H Rihanna λανσάρει τα bronzers που θα λατρέψετε το φετινό καλοκαίρι

Μπορείτε να ουρλιάξετε από τη χαρά σας αφού τα bronzers παίρνουν και πάλι τη θέση τους στο νεσεσέρ σας. Αυτό αγαπημένες μου σημαίνει ότι τέλειωσαν τα ψέματα: Έρχεται το καλοκαίρι. Θα αποκτήσετε και πάλι χρώμα που θα τονίσετε με τα αγαπημένα σας προϊόντα. Και τη φετινή σεζόν μάλιστα με τα ωραιότερα που λανσάρει η Rihanna. Γιατί η συγκεκριμένη star

γνωρίζει το αντικείμενο όσο λίγες αφού έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα bronzers.

Φέτος λοιπόν δημιούργησε μια νέα σειρά που αποτελείται από 8 αποχρώσεις. Ναι, καλά διαβάσατε. Ούτε μία, ούτε δύο. Οκτώ. Ώστε να βρείτε εκείνη που ταιριάζει απόλυτα σ’ εσάς. Δεν θα μπείτε ξανά στη διαδικασία να αναμειγνύεται δύο διαφορετικές ώστε να πετύχετε εκείνη που σας καλύπτει. Θα έχετε τη μία και μοναδική για εσάς.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) στις 28 Μάρ, 2019 στις 12:29 μμ PDT

Η σειρά ονομάζεται Sun Stalk Bronzers και οι αποχρώσεις της είναι οι: Bajan Gyal, Coco Naughty, Island Ting, Caramel Vutie, Inda Sun, Shady Biz, Mocha Marni και Private Island.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) στις 28 Μάρ, 2019 στις 11:34 πμ PDT

Φυσικά η Rihanna φρόντισε να αποκαλύψει πρώτη τα νέα μέσα από τη σελίδα της στο Instagram δηλώνοντας: “Το bornzer δεν είναι μία μόνο απόχρωση που μπορεί να ταιριάζει σε όλες. Μας πήρε περισσότερο από δύο χρόνια προκειμένου να δημιουργήσουμε τους τόνους που χαρίζουν λάμψη και φυσικότητα σε όλες τις επιδερμίδες. Το Sun Stalk Bronzer θα κυκλοφορήσει σε 8 αποχρώσεις και θα έχει μια τρυφερή, ματ σύνθεση που θα χαρίσει την τέλεια, ζεστή απόχρωση σε όλες τις επιδερμίδες, από την πιο ανοιχτή μέχρι την πιο σκούρα“.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) στις 28 Μάρ, 2019 στις 6:15 μμ PDT


Όπως καταλαβαίνετε τα περιμένουμε με μεγάλη χαρά αφού είναι ένα από τα must have προϊόντα του καλοκαιριού. Οι κλασικές, ανοιχτόχρωμες πούδρες δεν έχουν πλέον καμία θέση στο νεσεσέρ μας σε αντίθεση με τα bronzers που χαρίζουν τη λάμψη που έχουμε ανάγκη. Όταν μάλιστα έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε 8 αποχρώσεις τότε ποιος τη χάρη μας. Μία από αυτές είναι φτιαγμένη για εμάς μόνο.

Τα Sun Stalk Bronzers ανήκουν στο brand της Fenty Beauty και θα είναι στη διάθεση σας από την ερχόμενη Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμη:

Η Khloe Karadshian μεταμορφώθηκε σε disco queen και ήταν πραγματικά συγκλονιστική!

Τα 5 hair looks της Μαρίας Ηλιάκη που θα υιοθετήσετε αυτή την εβδομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα