H Nivea σε καλεί να ταξιδέψεις μαζί της στον πιο παραμυθένιο κόσμο φροντίδας!

Από το 2015 και κάθε χρόνο, η Nivea φιλοτεχνεί με παραμύθια την κλασική (και λατρεμένη) Νivea Crème! Από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε η σειρά Nivea Crème Fairy Tales, λατρεύτηκε και μας κάνει να περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη συλλεκτική συλλογή συσκευασιών. Η φετινή μάλιστα, είναι πιο παραμυθένια από ποτέ!

Ο μαγικός κόσμος των παραμυθιών ξετυλίγεται για άλλη μια χρονιά μέσα από τις τέσσερις μοναδικές συλλεκτικές συσκευασίες της σειράς Nivea

Crème Fairy Tales και οι μικροί πρωταγωνιστές της επιστρέφουν για να μας εξιστορήσουν τις νέες περιπέτειές τους! Ο Leo, η αδερφή του, η μικρή χαριτωμένη νεράιδα και ο κούνελος μας καλούν στον δικό τους πολύχρωμο κόσμο και μας δείχνουν πως τα παραμύθια δεν είναι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όλους όσους θέλουν για λίγο να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο μαγικό…σε έναν κόσμο ξέγνοιαστο και στοργικό. Σε έναν κόσμο φροντίδας.

Οι πρωταγωνιστές μας «χτίζουν» κάστρα, παίζουν κρυφτό, ταξιδεύουν με την φαντασία τους και ονειρεύονται ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν ο ένας τον άλλον φυσικά με την μοναδική φροντίδα Nivea Crème. Οι ιστορίες των παραμυθιών, με τις υπέροχες εικονογραφήσεις, εμπνέονται από τις βασικές αξίες της NIVEA, – Φροντίδα, Απλότητα, Τόλμη, Εμπιστοσύνη – τις οποίες και μοιράζονται με παιδιά αλλά και ενήλικες μεταδίδοντας μηνύματα αγάπης, αισιοδοξίας κι ευτυχίας. Τα παιδιά μαθαίνουν από τις περιπέτειες της πιο γλυκιάς «συμμορίας» ενώ οι μεγάλοι γίνονται για λίγο παιδιά σε μια υπέροχη στιγμή ηρεμίας και αγάπης.

Η συλλεκτική σειρά θα είναι διαθέσιμη για λίγο καιρό ακόμα και στο www.nivea.gr/nea-apo-ti-nivea/tales# μπορείς να ανακαλύψεις όλες τις μοναδικές ιστορίες, να βρεις πολλά online διασκεδαστικά διαδραστικά παιχνίδια και puzzles για να γνωρίσεις καλύτερα τους μικρούς πρωταγωνιστές των Nivea Crème Fairy Tales και να μπεις στον δικό τους μαγικό παραμυθένιο κόσμο! Προλαβαίνεις ακόμα…

Διάβασε ακόμα:

Αυτά τα πινέλα φρυδιών είναι τα καλύτερα και πρέπει να έχεις έστω ένα!

Video! Δες πως θα κάνεις τον πιο όμορφο ψηλό κότσο πανεύκολα!

Χάλασε το μανικιούρ σου; Για διάβασε παρακάτω…

Keywords
Τυχαία Θέματα