Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/1

Το τζιν με το λευκό πουκάμισο είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο κλασικούς και αγαπημένους συνδυασμούς όλων σας. Κάποιες φορές ναι, μπορεί να σας φαίνεται βαρετό και συνηθισμένο, όμως σήμερα θα σας δείξουμε πως θα το κάνετε ξεχωριστό με μικρές λεπτομέρειες -αυτές είναι άλλωστε που κάνουν όλη τη διαφορά- αναλύοντας το look της Φαίη μας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα λευκό πουκάμισο, με ιδιαίτερες… πινελιές, όπως τα κουμπιά από πέρλες και την oversized φόρμα του, συνδυασμένο από μέσα

με ένα νεγκλιζέ τοπ, ένα ανοιχτόχρωμο τζιν και μια ζώνη, όλα από την BSB.

oversized λευκό πουκάμισο με κουμπιά πέρλες από μέσα ένα μαύρο νεγκλιζέ τοπ, ένα ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι με μια ζώνη

Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα δερμάτινα booties με κωνικό τακούνι Tsakiris Mallas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τα nude χείλη και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15-19/01

Keywords
Τυχαία Θέματα