H Mariah Carey νοσταλγεί τα 90’s και επιστρέφει στο εμβληματικό της hairstyle!

Η Mariah Carey είναι cult κυρίως λόγω του beauty look της που αποτελείται με λίγα λόγια από πολύ λαμπερά lip gloss και shimmer σκιές. Η μόνη αλλαγή που έκανε στο πέρασμα των χρόνων ήταν στα μαλλιά της.

Μην ξεχνάτε τις κλασικές, φυσικές μπούκλες που είχε όταν μεσουρανούσε στα 90’s. Εκείνη και όλες οι γυναίκες, παγκοσμίως βέβαια αφού ήταν ένα από τα μεγαλύτερα trends της συγκεκριμένης δεκαετίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey) στις 16 Ιούλ, 2020 στις 9:02 μμ PDT

Τα χρόνια πέρασαν, η Mariah έγινε θρύλος και φυσικά άλλαξε hair look. Ακολούθησε την παραδοσιακή τεχνική των stars που είναι τα extensions. Η χωρίστρα στη μέση, οι curtain bangs και οι ανάλαφροι κυματισμοί έδωσαν τη θέση τους στις μπούκλες της.

Και τώρα, στα μέσα του Καλοκαιριού ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δηλώνοντας πως νοσταλγεί πολύ τα 90’s. Και πιο συγκεκριμένα το 1991.

Ήταν η χρονιά άλλωστε που έκανε τεράστια, παγκόσμια επιτυχία και εκείνη που το χτένισμα της ανέγραψαν όλες οι θαυμάστριες της. Και ήταν πολλές. Πάρα πολλές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey) στις 15 Ιούλ, 2020 στις 10:23 πμ PDT

Η Carey επιστρέφει λοιπόν στο εμβληματικό της look και υιοθετεί τις κλασικές μπούκλες. Και η αλήθεια είναι πως στις μεγαλύτερες το look αυτό θυμίζει πολλά. 

Από την πλευρά μας είναι ναι. Όχι μόνο για την star αλλά και για εσάς. Αν έχετε σγουρά μαλλιά σας προτείνουμε να ακολουθήσετε το παράδειγμά της ενόψει των διακοπών.

Ξεχάστε το σεσουάρ και το σίδερο για μπούκλες. Μικρή ποσότητα ενδατικού ελαίου είναι αρκετό. Εναλλακτικά ένα προϊόν styling κατάλληλο για μπούκλες θα χαρίσει επίσης τέλεια όψη στις μπούκλες σας. Τολμήστε το.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

To άρωμά σας δεν κρατάει πολύ; Πιθανότατα κάνετε αυτά τα 3 λάθη

Το αγαπημένο κραγιόν της Kate Middleton ταιριάζει σε όλες σας και είναι ό,τι ωραιότερο για το καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Keywords
Τυχαία Θέματα