Δείτε πως θα προστατεύσετε τα τατουάζ σας από τον ήλιο!

Αγαπάτε πολλή τα τατουάζ. Σας έχουμε δει. Οι περισσότερες έχετε μικρά έργα τέχνης στο σώμα σας και είστε πολύ υπερήφανες γι’ αυτά. Τι κάνετε όμως τώρα το Καλοκαίρι; Θα πρέπει να τα προστατεύσετε όπως ακριβώς κάνετε και με το δέρμα σας.

Οι ακτίνες του ήλιου τα ξεθωριάζουν και αν είναι με χρώμα τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Κι επειδή θέλετε να μείνουν ακριβώς όπως τη μέρα που τα αποκτήσατε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε το κατάλληλο αντηλιακό. 

Επίσης αν τα τατουάζ σας είναι καινούρια δεν επιτρέπεται η έκθεση στον ήλιο. Αυτός είναι ο λόγος που καλό είναι να

τα κάνετε το Φθινόπωρο ή το Χειμώνα. 

Παράλληλα, τώρα το Καλοκαίρι, θα πρέπει να ενυδατώνετε σωστά και συχνά την περιοχή που υπάρχουν τα τατουάζ σας. Και κάτι ακόμη: Σας προτείνουμε να πίνετε πολύ νερό, βοηθάει. 

Όσον αφορά τώρα στην αντηλιακή προστασία εμείς σας έχουμε 5 προϊόντα που θα σας σώσουν. Δείτε τα και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.  

Aveeno Protect & Hydrate Lotion SPF 30: Μια αντηλιακή κρέμα με ενυδατική δράση. Δεν περιέχει parabens ή aluminum.

La Roche Posay Anthelios 60 Melt-In Sunscreen Milk: Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα προϊόντα των celebrities. Στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας και χάρη στο αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα που περιέχει δρα ενάντια στη δημιουργία ελεύθερων ριζών.

Neutrogena Hydro Boost Water Gel Lotion SPF 50: Απλώνετε πανεύκολα και προσφέρει υψηλή προστασία.

Shiseido Clear Stick UV  Protector broad Spectrum 50+: Ιδιαίτερα πρακτικό χάρη στην στικ μορφή του.

CeraVe Sunscreen broad Spectrum Body Lotion SPF 50: Απαλό και oil free κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

Αντηλιακές πούδρες σε μορφή σκόνης! Θα γίνουν η νέα σας εμμονή

Η Chiara Ferragni αντιγράφει το nail look της Kylie Jenner αποδεικνύοντας πως είναι το μεγαλύτερο trend του Καλοκαιριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα