Kanye West: Αποκάλυψε ότι η Kim Kardashian προσπάθησε να τον κλείσει στο ψυχιατρείο

Ο Kanye West πραγματοποίησε την πρώτη του προεκλογική ομιλία και τα όσα είπε, αλλά και η κατάστασή του, αναμφίβολα προκάλεσαν ταραχή στην οικογένεια Kardashian. 

Ο ράπερ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του με δάκρυα στα μάτια έκανε γνωστό πως η σύζυγός του, Kim Kardashian όταν ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί σκέφτηκε την έκτρωση. Ο Kanye West εξομολογήθηκε πως ο Θεός τους έσωσε και δεν προχώρησαν στην πράξη.

“Ήρθε με τα χάπια στα χέρια. Παραλίγο να σκοτώσω την κόρη μου, αλλά ο θεός μου είπε να μην το κάνω!”, είπε, κλαίγοντας. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά αργότερα, φαίνεται

πως ο Kanye West γνώριζε ότι τα όσα έλεγε θα προκαλούσαν θυμό στη σύζυγό του και ενδεχομένως να του ζητήσει διαζύγιο.

Δείτε απόσπασμα από την προεκλογική ομιλία:

Μετά το τέλος της ομιλίας και των αποκαλύψεων του Kanye West, άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας του αποκάλυψε στο TMZ: “Χρειάζεται επειγόντως ψυχιατρική βοήθεια. Τα όσα συνέβησαν είναι αποτέλεσμα ενός διπολικού επεισοδίου”.

Μια ημέρα μετά την προεκλογική ομιλία του ράπερ στη Νότια Καρολίνα, αποκαλύφθηκε πως η Kim Kardashian προσπάθησε να τον πείσει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, καθώς χρειάζεται βοήθεια λόγω της διπολικής διαταραχής.

Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον Kanye West μέσω μιας σειράς από tweets που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. 

“Η Kim προσπαθούσε να πετάξει μέχρι το Wyoming μαζί με γιατρό για να κλειδώσει όπως στην ταινία “Get Out”επειδή έκλαιγα και επειδή έσωσα τη ζωή της κόρης μου.”, έγραψε και στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Αγαπώ τη γυναίκα μου. Η οικογένειά μου οφείλει να μου σταθεί”. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα tweets έχουν διαγραφεί από τον λογαριασμό του.

Να σημειώσουμε πως ο Kanye West αντιμετωπίζει τη διπολική διαταραχή από το 2016 και η Kim Kardashian είναι στο πλευρό του.

Δείτε τα tweets του ράπερ:

Διαβάστε ακόμη:

Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά: Έχουν επέτειο γάμου και εξομολογούνται δημόσια τον έρωτά τους! 

Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει με τολμηρό μαγιό πάνω στο σκάφος!

Ελένη Μενεγάκη: Καρέ – Καρέ οι βουτιές μαζί με την κόρη της, Μαρίνα στα νερά της Άνδρου!

Keywords
Τυχαία Θέματα