H Lucy Hale έβαψε μόνη της τα μαλλιά της με τον πιο παράδοξο τρόπο!

Το hair trend της καραντίνας ξεκίνησε από τις celebrities και έγινε viral. Και δεν είναι άλλο από τη βαφή των μαλλιών. Και δεν περιορίστηκαν στη ρίζα. Άλλαξαν δραματικά το χρώμα υιοθετώντας παστέλ αλλά και έντονες αποχρώσεις.

Φυσικά, φρόντισαν να ενημερώσουν τις θαυμάστριες τους μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Isntagram και όπως καταλαβαίνετε κάθε τους post έγινε viral.

Μετά τις Dua Lipa, Kaia Gerber, Jennifer Love

Hewitt και αρκετές ακόμη ήρθε η σειρά της Lucy Hale η οποία αποφάσισε να ακολουθήσει το trend και μάλιστα με τον πιο παράδοξο τρόπο. 

Όλες οι υπόλοιπες ακολούθησαν τις συμβουλές των haircolorists. Χρησιμοποίησαν τα σωστά εργαλεία που σημαίνει το ειδικό μπολάκι αλλά και το πινέλο για τη βαφή των μαλλιών. Η Hale πάλι προτίμησε ένα πινέλο ζωγραφικής και μια κούπα του καφέ!

“Γεια σας φίλοι μου. Όχι δεν θα ζωγραφίσω. Απλά θα βάψω τις ρίζες μου και το κορίτσι σας χρειάζεται βοήθεια” σχολίασε.

Όπως όλες μας η Hale μένει στο σπίτι από τις 17 Μαρτίου και τα κομμωτήρια είναι κλειστά. Παράλληλα ο hairstylist δεν μπορεί να την επισκεφτεί και αναγκάστηκε να αναλάβει δράση. Απ’ ότι καταλάβαμε δεν το έχει κάνει ποτέ πριν και αυτός είναι ο λόγος που δεν είναι εξοπλισμένη με τα κατάλληλα σύνεργα. 

“OK, νοιώθω σαν τον Bob Ross” είπε η Hale λίγο πριν αναμείξει τη βαφή με το οξυζενέ μέσα στην κούπα της και πάρει στα χέρια της το πινέλο. Υποθέτουμε πως δυσκολεύτηκε να κάνει δουλειά μιας και δεν είναι ότι πιο πρακτικό αλλά σίγουρα το διασκέδασε.

Όχι, δεν θα το προσπαθήσετε. Ο κομμωτής σας είναι ήδη στη θέση του άλλωστε κι εσείς δεν έχετε παρά να του κλείσετε ραντεβού.

Διαβάστε ακόμη:

Η Adele είναι ανανεωμένη και αγνώριστη με το νέο της hair look που της ταιριάζει πολύ

Δεν προλάβατε να λουστείτε; Δημιουργήστε ένα hippie chic hairstyle που θα σας ξετρελάνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα