Oι 8 must αγορές που πρέπει να κάνεις την Άνοιξη σύμφωνα με τα top trends του 2020!

Βρισκόμαστε στα μέσα της άνοιξης και νιώθουμε πολύ χαρούμενες που ο καιρός πλέον έχει φτιάξει και σιγά σιγά θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας. Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να καταλάβεις καλύτερα τις top τάσεις του 2020 μέσα από ένα shopping guide που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τις καλύτερες προσφορές στα ρούχα που θα φορέσεις την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι

του 2020!

Trend #1: Φλοράλ και πάλι φλοράλ
Aν υπάρχει μια τάση που πρέπει να μπει πρώτη στη λίστα με τα hot trends της σεζόν τότε αυτή είναι τα φλοράλ σχέδια που θα βρούμε σε φορέματα, φούστες και μπλούζες.

Tip! Προτίμησε micro floral prints για τα πιο καθημερινά σου looks και πόνταρε σε large prints για πιο statement εμφανίσεις.

Κey piece που αξίζει να αποκτήσεις
Φλοράλ μάξι φόρεμα

Trend #2: Φαρδιές παντελόνες
Τα φαρδιά παντελόνια και τα baggy jeans είναι ένα trend που δημιουργήθηκε μέσα στην περίοδο της καραντίνας (που η άνεση ήταν πρωταρχικός μας στόχος) και παραμένει τάση και τους επόμενους μήνες.

Κey piece που αξίζει να αποκτήσεις
Zιπ κιλότ με τσέπες

Trend #3: Statement φορέματα
Βγαίνοντας από την κοινωνική απομόνωση αυτό που θέλουν περισσότερο οι γυναίκες είναι να αποκτήσουν και πάλι λάμψη! Να βάψουν τα μαλλιά τους, να περιποιηθούν τους εαυτούς και να φορέσουν αυτό το μάξι statement φόρεμα που θα τις κάνει να νιώσουν και πάλι όμορφες και λαμπερές.

Κey piece που αξίζει να αποκτήσεις
Mάξι εμπριμέ φόρεμα

Trend #4: Δυναμικά prints
Tα φλοράλ, γεωμετρικά και αφηρημένα σχέδια εμπνέουν τα πιο γνωστά brands που δημιουργούν φορέματα και ρούχα που ξεχωρίζουν με τα σχέδιά τους.

Τip! Θα τα φορέσεις χωρίς πολλά αξεσουάρ και κοσμήματα γιατί είναι εντυπωσιακά από μόνα τους.

Κey piece που αξίζει να αποκτήσεις
Σεμιζιέ φόρεμα με λαχούρια

Trend #5: Light suits και comfy σύνολα
Πώς θα επιστρέψεις στη δουλειά μετά την καραντίνα; Ένα light κοστούμι σε παλ απόχρωση θα σε κάνει να νιώσεις πως είσαι και πάλι έτοιμη να κατακτήσεις όλα σου τα όνειρα, όπως επίσης και ένα co-ords σύνολο που αποτελείται από top και παντελόνι στο ίδιο print.

Κey piece που αξίζει να αποκτήσεις
Σακάκι σε παλ πράσινο

Trend #6: Milkmaid και off-the- shoulder tops
Δεν γίνεται να μην έχεις στην ντουλάπα σου τουλάχιστον 2-3 παιχνιδιάρικα tops με σούρες, χωρίς ώμους, με βολάν ή άλλες παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες.

Κey piece που αξίζει να αποκτήσεις
Λευκό top

Trend #7: Babydol μάξι φορέματα
Ένα είναι το απόλυτο φόρεμα της άνοιξης και αυτό είναι το babydoll dress! Και αυτή η τάση διογκώθηκε κατά την περίοδο της καραντίνας, επειδή αυτά τα φορέματα είναι πολύ άνετα για να φορεθούν ακόμα και στο σπίτι. Επίλεξε μάξι φορέματα σε αυτό το άνετο στιλ για να δημιουργήσεις ακόμα πιο εντυπωσιακά καθημερινά looks.

Κey piece που αξίζει να αποκτήσεις
Βabydoll dress

Trend #8: Classic denim
Ποιο τζιν θα φορέσουμε περισσότερο φέτος; Η επιστροφή στο κλασικό μπλε τζιν είναι γεγονός! Επίλεξε πουκάμισα, φορέματα, jumpsuits και παντελόνια στο μπλε χρώμα που αγαπήσαμε στα 90s και δημιούργησε υπέροχα outfits.

Κey piece που αξίζει να αποκτήσεις
Τζιν σαλοπέτα με σκισίματα

Τα key pieces αλλά και πολλά ακόμα ανοιξιάτικα ρούχα θα τα βρεις σε απίστευτες τιμές εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα