The Bucket Hat: Πώς θα υιοθετήσεις το πιο δημοφιλές καπέλο του καλοκαιριού στα καθημερινά σου outfits

Το bucket hat ήταν τάση πριν από αρκετά χρόνια και φέτος επέστρεψε δυναμικά στις ντουλάπες μας. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να το υιοθετήσεις κι εσύ στο καθημερινό σου στιλ και παρακάτω θα δεις μερικά outfits που αξίζει να δοκιμάσεις.

#1. Τα καρό bucket hats είναι τέλεια για κάθε εποχή του χρόνου. Μπορείς να τα συνδυάσεις τέλεια με τζιν και t-shirt αλλά και με την μπεζ καμπαρντίνα σου το ερχόμενο φθινόπωρο.

#2. Διάλεξε μονόχρωμα

bucket hats αν θέλεις να τα φοράς με τα πιο επίσημα καθημερινά σου looks, ακόμα και στη δουλειά.

#3. H Κaia Gerber επιλέγει τζιν jacket και σορτς και το συνδυάζει τέλεια με ένα απλό μαύρο bucket hat. Το γνωστό μοντέλο ολοκληρώνει το look της με μαύρο top και τσάντα.

#4. Ταίριαξε το καπέλο σου με την τσάντα ή τα παπούτσια σου και επίλεξε παλ τόνους που θα συνδυαστούν πιο εύκολα με όλα σου τα ρούχα.

#5. Μπορείς να επιλέξεις bucket hats σε πιο διακριτικά σχέδια ή μεγαλύτερα καπέλα για πιο statement εμφανίσεις.

#6. Τα vinyl και δερμάτινα bucket hats είναι εξίσου δημοφιλή και μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και σε έντονες αποχρώσεις. Δες στην παρακάτω φωτογραφία πόσο ωραία συνδυάζεται το κόκκινο bucket hat με κατακόκκινο κραγιόν και παλ ροζ σύνολο.

#7. Το μαύρο είναι ένα χρώμα που δεν θα φορέσεις μόνο τον χειμώνα αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς φέτος έχει γίνει και πάλι hot summer απόχρωση!

#8. Σου αρέσουν οι color block συνδυασμοί; Τότε μπορείς να επιλέξεις ένα έντονο χρώμα για το bucket hat που θα αποκτήσεις και να το ταιριάξεις με ρούχα σε άλλες έντονες αποχρώσεις.

Διαβάστε ακόμα: 10 λόγοι που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις πουά ρούχα αυτή τη σεζόν

Αυτές είναι οι 6 τάσεις στα γυαλιά ηλίου που δεν πρέπει να αγνοήσεις! Δες ποια γυαλιά θα φορέσεις περισσότερο το καλοκαίρι

Αυτά είναι τα milkmaid tops που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς αυτό το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα