H Kristen Stewart υποδύεται την Πριγκίπισα Diana και στην πρεμιέρα της ταινίας ήταν εκθαμβωτική

Ο νέος ρόλος της Kristen Stewart είναι σίγουρα ένας από τους πιο απαιτητικούς της καριέρας της καθώς υποδύεται την Lady Diana Spencer στην ταινία Spencer. Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και η Kristen βρέθηκε εκεί και κατάφερε να προσελκύσει για μια ακόμη φορά όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η 31χρονη ηθοποιός έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση

με ασημί τουαλέτα που συνδύασε με ασημί πέδιλα και υπέγραψε αυτόγραφα για τους αμέτρητους fans που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια του BFI London Film Festival.

Η νέα ταινία του Pablo Larrai, «Spencer», έχει προκαλέσει τα βλέμματα πάνω της και πολύς κόσμος ανυπομονεί να δει την ερμηνεία της Kristen ως Lady Diana.

H Kristen Stewart που είναι μια γυναίκα που λατρεύει τη μόδα δεν θα μπορούσε να παραβλέψει τις τάσεις της εποχής για αυτήν της την εμφάνιση. Έτσι η ασημί δημιουργία που επέλεξε δεν ήταν τυχαία επιλογή καθώς το ασημί είναι σίγουρα ένα από τα πιο hot χρώματα για αυτή τη σεζόν.

Η ηθοποιός, πιο ξανθιά από ποτέ, πόζαρε στο κόκκινο χαλί και μας έδειξε και τις hot τάσεις στο μακιγιάζ, που θέλουν πιο φυσικό πρόσωπο αλλά ένταση στα μάτια.

H γνωστή ηθοποιός πόζαρε και με τους δύο ηθοποιούς που στην ταινία υποδύονται τους γιους της, Πρίγκιπα William και Harry. H ίδια μιλώντας σε συνέντευξή της τόνισε πως θεωρεί τους δύο Πρίγκιπες πολύ διαφορετικές προσωπικότητες, χωρίς πολλά κοινά στοιχεία αλλά έχοντας μελετήσει πλέον περισσότερο την Πριγκίπισσα Diana μπορεί να δει και στους δύο στοιχεία του χαρακτήρα της.

© David M. Benett/ Dave Benett/ WireImage / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: Η Jennifer Lopez υιοθετεί τη μεγαλύτερη χρωματική τάση της σεζόν

Η Bella Hadid μας δείχνει ποιο κοστούμι θα φορεθεί όσο κανένα άλλο τον ερχόμενο Χειμώνα!

H 76χρονη Helen Mirren στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι- Κέρδισε τις εντυπώσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα