Θεοφανία Παπαθωμά: «Τώρα το λέω και μου ‘ρχεται να κλαίω»

Η Θεοφανία Παπαθωμά, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί μίλησε στο MEGA Καλημέρα και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Στην παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο» ο χαρακτήρας που υποδύεται είναι μια γυναίκα η οποία κάνει παιδί με έναν άντρα παντρεμένο και αδυνατεί να το μεγαλώσει, έτσι το δίνει σε εκείνον και στη γυναίκα του και η δεύτερη αρνείται να την αφήσει να το δει.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να στερηθείς το παιδί σου. Τώρα το λέω και μου ‘ρχεται να κλαίω. Δεν

υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Βέβαια υπάρχει πάντα η επιλογή. Από τη στιγμή δηλαδή που λες ότι δεν μπορείς να μεγαλώσεις ένα παιδί Εγώ, ας πούμε, δεν θα το έλεγα ποτέ! Κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη δεν θα έλεγα ποτέ πως δεν μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί ή θα το αφήσω κάπου αλλού για να κάνω κάτι άλλο. Θα έβρισκα έναν τρόπο, θα έκοβα τον λαιμό μου και θα το μεγάλωνα. Παιδί δεν θα άφηνα ποτέ πουθενά», ξεκαθάρισε στη διάρκεια της συνέντευξής της η ηθοποιός.

Σε ερώτηση αν ο σύζυγος σε μια οικογένεια έρχεται σε δεύτερη μοίρα όταν έρθουν τα παιδιά, η ηθοποιός απάντησε:

«Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του και το μυστικό της επιτυχίας είναι να ξέρεις ποιος είναι αυτός ο ρόλος και να τον υπηρετείς σωστά. Ο άνδρας δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Μπαίνει στη μοίρα που του αναλογεί. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της φροντίδας το έχουν αυτά».

«Ο Γρηγόρης ασχολείται πολύ με τα παιδιά και με βοηθάει αρκετά, δεν θα πω ότι έχω παράπονο. Ο έρωτας υπάρχει ανάμεσά μας, ο θαυμασμός, η αγάπη. Η ζήλια δεν υπήρχε ποτέ ανάμεσά μας. Το θέμα της απιστίας είναι ένα θέμα που αφορά αυτόν που την κάνει. Φέρνει σε δυσμενή θέση τον ίδιο. Δεν μου έχει τύχει απιστία. Η αγάπη λένε συγχωρεί τα πάντα.»

Δείτε τη συνέντευξή της:

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Το όνομα που θα δώσουν στον νεογέννητο γιο τους και οι στιγμές μαζί του

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Την Ελένη Ράντου την κυνήγησα δύο χρόνια και την κέρδισα»

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Βόλτα στην Πλάκα με ασορτί look!

Keywords
Τυχαία Θέματα