H Kaia Gerber φοράει το αγαπημένο της άρωμα ακόμη και με σπασμένο χέρι!

Η Kaia Gerber μένει εξαιτίας της καραντίνας στην Αντίπερα όχθη του Ατλαντικού στο σπίτι της. Και προσπαθεί φυσικά να βρίσκει συνεχώς τρόπους για να περνάει ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα της.

Βάφει μόνη τα μαλλιά της, ξεκουράζεται, κάνει ηλιοθεραπεία και φροντίζει τα αδέσποτα. Και μέσα σε όλα αυτά είχε ένα ατύχημα. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες αλλά τις τελευταίες μέρες το σούπερ μόντελ εμφανίζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με σπασμένο χέρι.

Η ίδια μάλιστα σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που τη

δείχνει με τον γύψο: “Είχα ένα μικρό ατύχημα αλλά είμαι καλά”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις 16 Μάι, 2020 στις 10:25 πμ PDT

Ως σωστή επαγγελματίας όμως ποζάρει με ένα υπέροχο, ανάλαφρο, λευκό φόρεμα με το αγαπημένο της άρωμα στο χέρι. Είναι όπως άλλωστε σας έχουμε αναφέρει το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του Marc Jacobs, “Daisy” που είναι και το άρωμα που φορά συνεχώς από τα 12 της χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις 18 Μάι, 2020 στις 5:55 μμ PDT

Σε video που επίσης ανέβασε στον λογαριασμό της δείχνει πως καταφέρνει να φορά καθημερινά το άρωμά της ακόμη και τώρα που παραμένει σε καραντίνα και μάλιστα με σπασμένο χέρι. 

Ναι, είναι μια πολύ ωραία συνήθεια και σας προτείνουμε να την ακολουθήσετε κι εσείς πιστά. Φορέστε λοιπόν το άρωμά σας ακόμη κι αν δεν πρόκειται να βγείτε και μείνετε στο σπίτι σας. Είναι κάτι που αυτόματα θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα ανεβάσει την ψυχολογία σας στα ύψη. Πιστέψτε μας, το κάνουμε και εμείς και έχει αποτέλεσμα!

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Φριζάρισμα: Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να το αποφύγετε!

DIY: Το χτένισμα της ημέρας, σοφιστικέ updo με πλεξούδα (video)

Τα 5 tricks που θα σας χαρίσουν τέλεια hair looks το φετινό Καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα