Δημήτρης Σαμόλης στο Πρω1νό: Η αποκάλυψη για τη σκηνή στις “Άγριες Μέλισσες” που ο δάσκαλος τον πιάνει επ’ αυτοφώρω με την Θεοδοσία

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Δημήτρης Σαμόλης, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτοντας για τη σκηνή που ο δάσκαλος τους πιάνει με την Θεοδοσία.

“Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δικεδικήσω τη γυναίκα που θέλω. Πηγαίνω στο σπίτι της και ούτε λίγο, ούτε πολύ της λέω να έρθει μαζί μου.

“Δεν γνωρίζω αν ο ρόλος μου θα συνεχίσει στις “Άγριες Μέλισσες” και επειδή γενικώς μου αρέσουν οι εκπλήξεις, είμαι από εκείνους που δεν έχουν ρωτήσει ακόμα την Μελίνα Τσαμπάνη για την εξέλιξη του χαρακτήρα που

υποδύομαι. Αλλά επειδή είμαι και τρελός θαυμαστής της σειράς, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα εξελιχθεί όπως είναι καλύτερα. Η Μελίνα ξέρει πως να εξελιχθούν οι χαρακτήρες της. Έχω κι εγώ αγωνία αν θα είναι και στην επόμενη σεζόν.

Ο δάσκαλος – για ευνόητους λόγους – δεν είναι και τόσο θορυβημένος από τη σχέση μου με την Θεοδοσία. Συνεπώς θα είμαι λίγο πιο πολιτισμένοι.

Στο σημερινό επεισόδιο, πηγαίνω στο σπίτι και της λέω ότι ήρθε η ώρα να μαζέψεις τα πράγματά σου και να έρθεις και μπαίνει εκείνη την ώρα μέσα ο Λάμπρος, ο οποίος λέει ότι δεν θα έπρεπε να είμαστε εκεί, καθώς θα μπορούσε να μπει ο πατέρας του κι εγώ φεύγω και της λέω ότι θα την περιμένω στο δασάκι για να μαζέψεις τα πράγματά σου και να έρθεις μαζί μου.

Ο Λάμπρος είναι πιο πολιτισμένος από ότι θα ήθελε η Θεοδοσία.”, ανέφερε ο Δημήτρης Σαμόλης.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός αποκάλυψε ότι την ερχόμενη Δευτέρα κυκλοφορεί ο καινούριος του δίσκος με τίτλο “Πινόκιο” με 9 τραγούδια, εκ των οποίων το ένα υπογράφουν ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος με τον Θέμη Καραμουρατίδη. Ενώ το άλμπουμ περιέχει και δύο ντουέτα, ένα με τον Κωστή Μαραβέγια και ένα με την Μάρθα Φριντζήλα.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Το οργισμένο μήνυμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο twitter! Γιατί έκανε έκκληση για βοήθεια;

Πρω1νό – Αποκλειστικό: Το “όχι” του Δημήτρη Μπέλλου στην Ελένη Μενεγάκη

Πρω1νό – Αποκλειστικό: Τα κορίτσια φέρνουν τα πάνω κάτω στον Alpha! Τι θέλει το κανάλι και τι διεκδίκησαν οι παρουσιάστριες;

Keywords
Τυχαία Θέματα