Ανάλαφρο layering: Tο μυστικό για αναλλοίωτο make up ακόμα και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες!

Αν και ο καιρός τις τελευταίες ημέρες δεν σας προετοιμάζει για το Καλοκαίρι, μην σκάτε. Η ωραιότερο εποχή του χρόνου είναι πλέον πολύ κοντά κι εσείς πρέπει να μάθετε όλα τα μυστικά ώστε να δημιουργήσετε τα ωραιότερα make up looks τα οποία θα παραμείνουν στη θέση τους όσο κι αν ανέβει η θερμοκρασία. 

Το μυστικό των make up artists είναι το ανάλαφρο layering. Που με λίγα σημαίνει

πως χρησιμοποιείτε απαλές φόρμουλες που απλώνετε τη μία πάνω από την άλλη στην επιδερμίδα.

Θα πρέπει όμως να ακολουθήσετε τις συμβουλές των ειδικών ώστε να το πετύχετε και να μην βρεθείτε με ένα βαρύ στρώμα που θα “λιώσει”. 

Κρατήσετε λοιπόν τα προϊόντα περιποίησης στο ψυγείο. Κρέμες ημέρες και νύχτας, τα αγαπημένα σας ενυδατικά σπρέι αλλά και όλες τις φόρμουλες που έχουν ρευστή μορφή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beauty Fridge Diary (@beauty.fridge.diary) στις 26 Μάι, 2020 στις 5:58 μμ PDT

Το ανάλαφρο στρώμα: Για να πετύχετε την τέλεια βάση πρέπει να χρησιμοποιήσετε κονσίλερ, φον ντε τεν ή κρέμα με χρώμα και setting powder. Από εδώ και στο εξής πρέπει να τα εφαρμόζετε με ένα μικρό πινέλο μόνο στα σημεία του προσώπου που χρειάζεται. Επιμένετε στη ζώνη Τ, τα ζυγωματικά και τη γέφυρα της μύτης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @nudescen_eart στις 27 Μάι, 2020 στις 2:26 πμ PDT

Αδιάβροχη μάσκαρα: Τα μάτια είναι πάντα στο προσκήνιο. Αν δεν έχετε μεγάλη αδυναμία στις σκιές ή το eyeliner επιλέξτε τη σωστή μάσκαρα. Αρχικά καλό είναι να δημιουργήσετε καμπύλες στις βλεφαρίδες με την κλασική σας μάσκαρα και στη συνέχεια να εφαρμόσετε μία ακόμη στρώση με την αδιάβροχη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Макияж Укладки Брови • Ижевск (@estetica18) στις 27 Μάι, 2020 στις 1:39 πμ PDT

Λάμψη: Θα την πετύχετε με το κατάλληλο blush. Ξεκινάτε με ελάχιστη ποσότητα σε μορφή κρέμας και στη συνέχεια με το κατάλληλο πινέλο απλώστε μια πιο έντονη απόχρωση blush στην κλασική μορφή. Εναλλακτικά, πάνω από το κρεμώδες μπορείτε να εφαρμόσετε το αγαπημένο σας bronzer.

Διαβάστε ακόμη:

DIY: Το χτένισμα της ημέρας, σοφιστικέ updo με πλεξούδα (video)

Η Φαίη μας υιοθέτησε το πιο chic hair trend της σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα