Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27 Μαΐου 2020!

To body, ή αλλιώς κορμάκι, άρχισε να γίνεται… μανία το 2017. Ήταν χωρίς καμία αμφιβολία μία τάση που αγαπήθηκε από πολλές γυναίκες. Και δικαιολογημένα, αφού μπορεί να φορεθεί με τα πάντα, από παντελόνια και φούστες, μέχρι ζιπ κιλότ, σορτς κ.α. Φέτος όμως θα το δείτε ξανά παντού και γι’ αυτό σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε στα outifts που θα κάνετε, τόσο για τις καθημερινές, όσο και για τις επίσημες εμφανίσεις σας.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο ολόσωμο body, Balmain, με χιαστί πλάτη και λευκό logos στο στήθος και ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι, Camilla. 

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, Dukas. 

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο στην κορυφή.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες με body και πως το έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα αγαπημένες μας celebrities, fashion bloggers και κορίτσια που ενδιαφέρονται για τη μόδα, παίρνουν στα σοβαρά το θέμα του στυλ και θέλουν πάντα μα πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο.

Και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε κι εσείς χωρίς δεύτερη σκέψη και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chlo (@chloehatchett) στις 27 Μάι, 2020 στις 1:42 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie

Keywords
Τυχαία Θέματα