H Julia Roberts αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της μετά από χρόνια και είναι πιο κομψή από ποτέ

Απ’ ότι βλέπουμε και βλέπετε, οι μισές stars του Hollywood έχουν κόψει τα μαλλιά τους και οι άλλες μισές το σκέφτονται. Και φυσικά έχουν εμμονή με τα bob-lob. Η μία πιο εντυπωσιακή από την άλλη. Κάποιες μάλιστα όπως η Charlize Theron μαζί με το νέο κούρεμα απέκτησε και νέο χρώμα. Και bob και καστανή εμφανίστηκε στα Oscars ρίχνοντας το Instagram.

Aπό

την τελευταία star όμως δεν το περιμέναμε με τίποτα αφού την έχουμε συνδέσει με τα μακριά της, σγουρά μαλλιά. Πρόκειται για την Julia Roberts. Ναι, δεν είναι ψέμα και σίγουρα δεν είναι περούκα. Η Roberts έκοψε τα μαλλιά της σε ένα lob που είναι ότι πιο chic έχει κάνει όσο αφορά τα μαλλιά της τα πολλά τελευταία χρόνια.

Το αποκάλυψε ο προσωπικός της hairstylist και στενός της φίλος, Serge Normant μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στη φωτογραφία φαίνεται η star με ένα υπέροχο wavy lob. Ο Normant έκοψε λιγάκι τα μαλλιά της πριν από την απονομή των Oscar αλλά χωρίς να δημιουργήσει δραματική αλλαγή. Πριν από λίγες μέρες όμως η Roberts το αποφάσισε και πολύ καλά έκανε αφού ταιριάζουν απόλυτα τόσο στο look της όσο και στο σχήμα του προσώπου της. Παράλληλα είναι κομψό και ανέμελο ταυτόχρονα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serge Normant (@sergenormant) στις 14 Μάρ, 2019 στις 4:06 μμ PDT

Λίγο μετά τον Normant και η ίδια ανέβασε φωτογραφία με το νέο της look στον προσωπικό της λογαριασμό όπου παράλληλα σχολίασε και το υπέροχο στ’ αλήθεια κόσμημα που φοράει στο λαιμό της το οποίο ανήκει στη συλλογή της Jillian Dempsey jewerly. Οι φίλες της Sarah Jessica Parker και Heidi Klum σχολίασαν κάτω από τη φωτογραφία και υποθέτουμε ότι ήταν τόσο για τα μαλλιά της όσο και για το κόσμημα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts) στις 14 Μάρ, 2019 στις 8:43 πμ PDT

Έχουμε να δούμε την Julia Roberts με τόσο κοντά μαλλιά από την ταινία The Mexican, ξέρετε εκείνη του 2001 που συμπρωταγωνιστούσε με τον Brad Pitt.

Το αποφάσισε μέχρι και η Roberts. Εσείς ακόμη το σκέφτεστε;

Διαβάστε ακόμη:

Η αγαπημένη εσάνς της Emilia Clarke είναι θηλυκή και μεσογειακή

Χρωματιστές Mascara: Επιλέξτε την ωραιότερη για βλέμμα που θα μείνει αξέχαστο

Keywords
Τυχαία Θέματα