Προβλέψεις Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η αλήθεια είναι πως έχετε κάνει μεγάλη υπομονή το τελευταίο διάστημα, τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στα προσωπικά σας. Δυστυχώς θα πρέπει να κάνετε κι άλλη και να μην παρασυρθείτε σε εντάσεις και τσακωμούς που μόνο κακό θα σας κάνουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν και εξωτερικά είστε τόσο ήρεμοι, μέσα σας σιγοβράζει ένα ηφαίστειο αμφιβολιών… Θα τα καταφέρω στη δουλειά; Θα με ερωτευτεί αυτός που θέλω; Θα βρω τρόπο να κάνω καλύτερα τα οικονομικά μου;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μην κάνετε πίσω στιγμή. Ξεκαθαρίστε τη θέση

και τις απόψεις σας σε όλους όσους είναι κοντά σας και βάλτε επιτέλους τα όριά σας. Ναι, θέλετε να τους βοηθάτε πάντα όλους, όμως τώρα καταλαβαίνετε πως οι άλλοι δεν κάνουν τίποτα για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν και σήμερα είναι Κυριακή και ακόμα και ο Θεός ξεκουράζεται, εσείς δεν έχετε χρόνο να το κάνετε αυτό, αφού παλεύετε με τα deadlines και τις υποχρεώσεις σας στη δουλειά σας. Υπομονή, θα έρθουν καλύτερες ημέρες!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην εμπλακείτε σε τσακωμούς με τον σύντροφό σας. Θα πείτε πολλά που δεν θα τα εννοείτε, όμως δυστυχώς θα είναι αργά μετά για να τα πάρετε πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα επιθυμείτε να λειτουργήσουν όλα ρολόι για να μπορέσετε να εκμεταλλευθείτε τον ελεύθερό σας χρόνο. Κάποια ζητήματα όμως θα προκύψουν που θα σας αναστατώσουν και θα σας χαλάσουν το ζεν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Προσπαθήστε να χαλαρώσετε όσο περισσότερο μπορείτε σήμερα γιατί σας περιμένει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα στη δουλειά σας. Να, για αρκετές ημέρες θα παλέψετε να κάνετε τους συναδέλφους σας να καταλάβουν όσα τους λέτε. Θα είναι όμως άδικος κόπος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Προσοχή στην υγεία σας και στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ναι, τελευταία έχετε επιδοθεί σε μια σειρά από άσκοπες αγορές και κινδυνεύετε να τινάξετε την μπάνκα στον αέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Έχετε πολλούς εχθρούς στη δουλειά σας, γι’ αυτό προσπαθήστε στο εξής να κρατάτε μια ουδέτερη στάση και να μην παίρνετε θέση για τίποτα. Έτσι θα διατηρήσετε τη θέση σας και θα εξομαλύνετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους και το αφεντικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Σήμερα θα κάνετε κάτι που δεν συνηθίζετε: Θα αρχίσετε να μιλάτε ασταμάτητα και θα πείτε πράγματα που δεν τα εννοείτε, ενώ θα κάνετε και μια σειρά από αποκαλύψεις εκεί που δεν πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τελευταία δεν νιώθετε ευχαριστημένοι με τίποτα. Όλα σας φταίνε και σας προβληματίζουν. Για να μην σας πάρει όμως η κατηφόρα και μετά θα είναι πολύ δύσκολο να ορθοποδήσετε, προσπαθήστε να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί και σας γεμίζει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αν και όλα όσα ήθελες να καταφέρεις άμεσα το επόμενο διάστημα στη δουλειά σου διαλύονται σας πύργος από τραπουλόχαρτα, εστιάζεις στην ερωτική σου ζωή και αυτό φυσικά είναι απορία άξιο.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα