Μαρία Σοφία Κρυστάλλη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση της από το “Power of Love”

Το βράδυ της Παρασκευής προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το Gala του Power of Love. Η Μαρία Μπακοδήμου συνάντησε τους παίκτες και συζήτησε μαζί τους όσα διαδραματίζονται στο σπίτι της αγάπης τις τελευταίες ημέρες.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια νακοίνωσε πως ο Βασίλης Σαντριάς αναδείχθηκε ο πιο αγαπητός παίκτης της εβδομάδας, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο. Έτσι, από το ριάλιτι αγάπης αποχώρησε η νέα παίκτρια, Μαρία Σοφία Κρυστάλλη,

η οποία δήλωσε πως δεν στενοχωριέται που φεύγει.

Η Μαρία Σοφία λίγο μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι αγάπης, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο που την στήριξε: “Σήμερα τελείωσε το ταξίδι μου στο σπίτι της αγάπης αλλά όλα τώρα ξεκινάνε! Αυτό που με ευχαρίστησε πιο πολύ είναι πως ο κόσμος είδε ποια τελικά είμαι, που στάθηκα στο ύψος μου, παρέμεινα ο εαυτός μου και ακέραιη στις απόψεις μου. Ίσως να τα ξανά πούμε σύντομα. Θα μου λείψουν όλα τα παιδιά και τους εύχομαι τα καλύτερα! Εσείς φυσικά μην ξεχνάτε να ψηφίζετε θετικά αν θέλετε να με ξανά δείτε στο παιχνίδι! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ”!

Δείτε την ανάρτηση της:


View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα