Αποκάλυψη Έλληνα χορευτή: “Μου τα ‘χε “ρίξει” ο Γιάννης Δαλιανίδης κι έφαγε χυλόπιτα”!

Συνέντευξη στην Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά παραχώρησε ο Τάκης Σαγιώρ, ο οποίος μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως στο παρελθόν έριξε χυλόπιτα στον Γιάννη Δαλιανίδη.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του:

Γιατί έχεις κάνει ελάχιστες εμφανίσεις στη Φίνος Φιλμ;
Με φώναξε ο Γιάννης Δαλιανίδης ως σολίστα στο «Κάτι να καίει», αλλά μετά δεν είχα συνέχεια.

Για ποιον λόγο;
Διότι «μου τα ‘ριξε» κι έφαγε χυλόπιτα.

Σεξουαλική παρενόχληση;
Αμάν πια με αυτές τις σεξουαλικές

παρενοχλήσεις που τις έκανε μόδα το Χόλιγουντ! Εγώ το βρίσκω κολακευτικό να στην πέφτουν είτε άντρες είτε γυναίκες. Σημαίνει ότι αρέσεις. Από κει και πέρα όποιος δεν θέλει σηκώνεται και φεύγει. Ο Γιάννης, που ήταν gay και δεν είναι κακό, το ξέρουμε όλοι, με επιθύμησε και του απάντησα ευθέως ότι δεν είναι του γούστου μου… Μάλιστα στο συμβάν ήταν παρούσα και μια πολύ γνωστή ηθοποιός, η οποία έβαλε τα γέλια στο άκουσμα της φράσης μου «δεν σε γουστάρω». Στη συνέχεια του είπα ότι κι αν τον γούσταρα ποτέ δεν θα έκανα κάτι μαζί του, γιατί είναι στο επάγγελμα και δεν γουστάρω να χρησιμοποιώ το σεξ για να ανέβω επαγγελματικά. Πες με περίεργο, πες με εγωιστή, ήθελα να κάνω κάτι αν το αξίζω.

Και πως αντέδρασε στην απόρριψη σου;
Μου απάντησε εκνευρισμένος: «Μέχρι εδώ ήταν η πορεία σου. Μπήκες στη μαύρη λίστα…». Εγώ όμως μουλάρωσα και είπα μέσα μου «Μυτόγκα, θα τη βρω μόνος μου την άκρη» και την βρήκα. Παρόλο που μου κήρυξε πόλεμο – με έκοβε από δουλειές στη Φίνος Φιλμ Και με απαξίωνε γενικώς- βρήκα άλλα μονοπάτια για να προχωρήσω. Επομένως, δεν υφίσταται αυτό που κάποιοι λένε ότι «δεν έκανα καριέρα γιατί δεν του κάθισα και δεν του έκανα τα γούστα».

Διαβάστε ακόμη:

Ερωτευμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Τα καυτά φιλιά στο στόμα με επιχειρηματία!

Keywords
Αναζητήσεις
γιαννης δαλιανιδης τα καθημερινα
Τυχαία Θέματα