Το τζιν που θα φορέσουμε όσο κανένα άλλο αυτή την άνοιξη (ακόμα και στο σπίτι)

Οι τάσεις στα τζιν για τη φετινή άνοιξη ήταν πολλές και σας τις είχαμε πει προς το τέλος του φθινοπώρου. Ωστόσο η πανδημία μας ανάγκασε να μείνουμε σπίτι και να μην έχουμε το τζιν ως βασικό μας ρούχο στην καθημερινότητά μας. Οι φόρμες έγιναν το αγαπημένο μας ρούχο, όπως επίσης και οι πιτζάμες μας. Ωστόσο υπάρχει ένα τζιν που έχει φορεθεί πολύ όλες αυτές τις μέρες και θα φορεθεί πολύ για όσο ακόμα μείνουμε στην

καραντίνα αλλά και όταν επιστρέψουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς.

Αυτό το τζιν είναι το baggy τζιν που αρκετές fashionistas έχουν ήδη φορέσει στις καθημερινές εμφανίσεις τους. Οι αποχρώσεις που κυριαρχούν είναι συνήθως τρεις και συγκεκριμένα πιο πολύ φοριέται το ξεβαμμένο μπλε τζιν, το μπεζ και το λευκό τζιν.

Παρακάτω θα δεις αρκετές γυναίκες που έχουν υιοθετήσει την τάση ώστε να πάρεις ιδέες για το πώς να το εντάξεις κι εσύ στο στιλ σου.

#1. Ένα baggy τζιν και ένα φουτεράκι θα ταιριάξουν τέλεια με sneakers μέσα στο σπίτι ή με ψηλοτάκουνα πέδιλα και γόβες εκτός σπιτιού!

Όταν με το καλό τελειώσει η καραντίνα θα μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου baggy τζιν με ένα off- the- shoulder top σε κάποια βραδινή σου έξοδο.

H Hailey Bieber φοράει το δικό της με στενό Balenciaga τοπ και μαύρες sock boots και ολοκληρώνει το στιλ της με μεγάλους χοντρούς κρίκους.

Συνδύασε το baggy τζιν σου με ένα λευκό t-shirt φορεμένο από μέσα και μια ζώνη και πρόσθεσε από πάνω ένα λεπτό παλτό, ένα jacket ή ένα blazer.

Διαβάστε ακόμα: Τα φλοράλ φορέματα που φοράει αυτή η influencer στο σπίτι της έχουν γίνει viral!

Izabel Goulart: To μοντέλο της Victoria’s Secret μας δείχνει τα πιο ωραία βραδινά looks (για όταν τελειώσει η καραντίνα)

H Φαίη μας επιλέγει μια από τις top αποχρώσεις της Άνοιξης: 5 τρόποι για να τη φορέσεις κι εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα