H Chiara Ferragni σου δείχνει ποιο φόρεμα πρέπει να βάλεις στη ντουλάπα σου!

H Chiara Ferragni, μια από τις top fashion bloggers παγκοσμίως, αυτές τις ημέρες γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της και ανυπομονούμε να το δούμε. Η ίδια δημοσιεύει που και που διάφορες πληροφορίες για το ντοκιμαντέρ της και το προμοτάρει στους άνω των 15 εκατομμύρια followers της.

The Look
Η fashion blogger

πόσταρε σήμερα μια υπέροχη φωτογραφία μέσα από την οποία μας ενημερώνει πως το ντοκιμαντέρ της θα είναι σύντομα έτοιμο και πόζαρε φορώντας μια από τις τελευταίες τάσεις της σεζόν. Η όμορφη Chiara φόρεσε ένα δερμάτινο φόρεμα με τιράντες και το συνδύασε με λευκό crop top, κόκκινο τσαντάκι και μπεζ μπότες.

The Trend
Τα jumpsuits, τα playsuits, τα overalls και οι σαλοπέτες είναι τάσεις που θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και αυτή τη σεζόν. Οι σχεδιαστές και οι fashionistas επιλέγουν δερμάτινα looks καθώς το δέρμα είναι ένα υλικό που κυριαρχεί φέτος (προτιμούμε πάντα την απομίμηση δέρματος) και τολμούν να το συνδυάζουν με άλλα υλικά για ακόμα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Η Chiara δημιουργεί την τέλεια αντίθεση στο look της συνδυάζοντάς το με μια κατακόκκινη messenger bag με χρυσή αλυσίδα ενώ προτιμάει να φορέσει μπεζ μποτίνια που είναι πιο safe επιλογή σε ένα αρκετά δυναμικό look. H Chiara ολοκληρώνει την εμφάνισή της με κατακόκκινα νύχια (που επανέρχονται φέτος στη μόδα), ασημένια κοσμήματα και χρυσή αλυσίδα στο χέρι, τολμώντας να συνδυάσει ασημένια με χρυσά αξεσουάρ χωρίς φόβο και πάθος!

Λίγες ημέρες πριν η Chiara Ferragni συνδύασε και πάλι ασημένια με χρυσά κοσμήματα αποδεικνύοντας πόσο πολύ στηρίζει και αυτή την τάση που μέχρι πριν λίγο καιρό όλες οι fashionistas απεύφευγαν να δοκιμάσουν.

Το μυστικό για να δείχνουν ταιριαστά τα χρυσά με τα ασημένια σου κοσμήματα είναι να τα μπλέκεις αρκετά μεταξύ τους φορώντας επίσης αρκετά κομμάτια. 2-3 χρυσά με ένα ασημένιο κολιέ και ταυτόχρονα 2 σκουλαρίκια χρυσά με 2-3 ασημένια μπορούν να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο και ταιριαστό αποτέλεσμα. Δοκίμασέ το και εσύ!

Διαβάστε ακόμα: Moschino x H&M: Δες ΟΛΑ τα ρούχα της νέας κολεξιόν για πρώτη φορά

Keywords
Τυχαία Θέματα