Φωτεινή Αθερίδου: Πώς σχολιάζει την αποκάλυψη που έκανε ο πατέρας της, Θοδωρής, για τον αλκοολισμό που αντιμετώπισε;

Η Φωτεινή Αθερίδου με αφορμή τη νέα της θεατρική δουλειά, η οποία αφορά τη σχέση ενός γκέι άντρα που ερωτεύεται μια γυναίκα, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρω1νό και στον Άρη Καβατζίκη.

Η ηθοποιός αποκάλυψε σχετικά με την υπόθεση της παράστασης: “Η παράσταση που θα κάνουμε αφορά τη σεξουαλικότητα, όπου ένας χαρακτήρας ενώ είναι γκέι, ερωτεύεται μια γυναίκα. Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν αναρωτηθεί αν μπορούν να ερωτευτούν και τα δύο φύλα”.

Αναφερόμενη στις ανασφάλειες

της δουλειάς, τόνισε πως τις βιώσε και από τους γονείς της : “Έχω ζήσει την ανασφάλεια του καλλιτέχνη μέσα στο σπίτι γιατί έτσι είναι η φύση αυτής της δουλειάς”. Όσο για το αν ασχολείται με τις κριτικές που γράφονται για εκεινήν, εξομολογήθηκε: “Η διαδικασία της κριτικής είναι κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, δεν σκέφτομαι έτσι. Μου έχει τύχει να μου μεταφέρουν αρνητικές κριτικές, αλλά για εμένα είναι ο μπενάκιας και ο βγαινάκιας, αδιαφορώ πλήρως”.

Η Φωτεινή Αθερίδου αποκάλυψε ότι υπηρξαν καταστάσεις που τη δυσκόλεψαν γι΄αυτό και έκανε ψυχοθεραπεία, ενώ δήλωσε πως ο πατέρας της – Θοδωρής Αθερίδης – έκανε καλά που μίλησε ανοιχτά για τον αλκοολισμό που αντιμετώπισε. “Έκανε καλά και είπε ο μπαμπάς μου για τον αλκοολισμό, ήταν προσωπική του ιστορία, δεν ήταν δική μου.

Να σας θυμίσουμε πως στο παρελθόν ο ηθοποιός μίλησε για τον αλκοολισμό, αποκαλύπτοντας ότι τον βοήθησε αρκετά η πίστη του στο Θεό. “Στο πρόγραμμα με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς -όπου πήγαινα για έξι μήνες- υπάρχει εκεί μέσα η “προσευχή της γαλήνης”. Με αυτή ζητάμε από τον Θεό να μας δώσει δύναμη και κουράγιο. Με τη βοήθεια της “προσευχής της γαλήνης” αλλά και τη δική μου προσωπική προσευχή στον Θεό από τον Σεπτέμβριο του 1999 έως σήμερα έχω παραμείνει καθαρός και νηφάλιος!”, εξομολογήθηκε στην εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πέτρος Κωστόπουλος: “Υπήρξε γυναίκα που ήθελε να μου δοθεί για να την κάνω εξώφυλλο”!

Keywords
Τυχαία Θέματα