Κωνσταντίνα Παναγή: «Ραγίζει καρδιές» η Μις Υφήλιος μιλώντας για τη δολοφονία της μητέρας της! «Της έδωσα δάκρυα χαράς και…»

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κορίτσι που κατάφερε να κάνει περήφανη την Ελλάδα κερδίζοντας τον τίτλο της Μις Υφήλιος 2017. Με την παγκόσμια διάκριση που κέρδισε χάρισε μεγάλη χαρά στην οικογένεια της , ωστόσο ένα χρόνο αργότερα, βιώνει τον χειρότερο εφιάλτη.

Ο λόγος για το εντυπωσιακό μοντέλο από την Κρήτη,

Κωνσταντίνα Παναγή, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει την τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένεια της. Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα είναι η κόρη της άτυχης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον κουνιάδο της, έξω από την καφετέρια που διατηρούσε.

Η 25χρονη κοπέλα μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για το στυγερό έγκλημα με τις 50 μαχαιριές, που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/11) στην περιοχή των Δειλινών, στο Ηράκλειο. Μάλιστα, αναφέρθηκε στα μαθήματα ζωής που της έδωσε η μητέρα της και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Μας έχει διδάξει να αντέχουμε τις δυσκολίες και να είμαστε δυνατοί. Η μαμά μου πάντα έλεγε σε μένα και τα αδέρφια μου να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι. Αυτές τις ώρες περνάμε πολύ δύσκολα όμως έχουμε ο ένας τον άλλο απαλύνει η κατάσταση. Σε μια οικογένεια αν υπάρχει αγάπη, όλα ξεπερνιούνται πιο εύκολα. Η μητέρα μου ήταν πρότυπο για μένα… Θέλω να της μοιάσω. Να ακολουθήσω τα βήματά της. Την έκανα περήφανη στην Αμερική. Της έδωσα δάκρυα χαράς…», είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα.

Και πρόσθεσε: «Η σχέση της μητέρας μου με τον θείο μου, ήταν τυπικές, καλές σχέσεις. Δεν είχαν ποτέ προβλήματα. Πέρα από τον τελευταίο μήνα που ο θείος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πάντως δεν ήταν στα καλύτερά του θα έλεγα. (…) Η αδελφή μου ζήτησε από τον θείο μου να φύγει από το σπίτι, επειδή τον φιλοξενούσε πάνω από τρία χρόνια. Η μητέρα μου συμφώνησε και ο θείος μου θεώρησε ότι επηρέασε την απόφαση της αδελφής μου. Το γεγονός αυτό μάλλον δικαιολογεί την πράξη του, δεν μπορώ να βρώ άλλη αιτία που δικαιολογεί μια τέτοια πράξη».

Τέλος, η Κωνσταντίνα Παναγή θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα λέγοντας: «Ήθελα να πω, πως τώρα υπάρχει ένα μεγαλύτερο κίνητρο για να πολεμάω κάθε μέρα την ενδοοικογενειακή βία. Ήταν ο λόγος που συμμετείχα στα καλλιστεία. Ήταν ο λόγος που που πήρα τον παγκόσμιο τίτλο και είναι και ο λόγος που θα προχωράω μπροστά, χωρίς να φοβάμαι κανένα και τίποτα. Θα παλεύω για τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Πάνο Βλάχο που έφερε σε αμηχανία την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου! «Σαν ζευγάρι στη…»

Keywords
Τυχαία Θέματα