H Chiara Ferragni φοράει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό του καλοκαιριού

Η Chiara Ferragni μας έδειξε πριν λίγες ώρες το μαγιό που της έχει πάρει το μυαλό! Πρόκειται για ένα κίτρινο μπικίνι που αποτελείται από μπουστάκι και ψηλόμεσο σλιπ. Το συγκεκριμένο στιλ μαγιό είναι από τα πιο δημοφιλή της σεζόν και θα το λατρέψεις κι εσύ.

Φέτος το καλοκαίρι τα μαγιό σε απλές γραμμές που θυμίζουν εσώρουχα φοριούνται πολύ και είναι ιδιαίτερα σέξι. Η Chiara επιλέγει το δικό της σε κίτρινο χρώμα που είναι επίσης huge trend του καλοκαιριού.

Είτε επιλέξεις για φέτος ολόσωμο μαγιό, είτε μπικίνι να θυμάσαι πως οι bold αποχρώσεις θα φορεθούν ιδιαίτερα.

Η ίδια η Chiara είχε φορέσει ένα παρόμοιο μαγιό πριν από λίγο καιρό σε ταξίδι της στην Ιταλία. Η Chiara είχε φορέσει ροζ πετσετέ μαγιό καθώς αυτό το ύφασμα είναι επίσης πολύ δημοφιλές φέτος το καλοκαίρι.

Στις διακοπές της σε εξωτικό προορισμό η όμορφη Chiara είχε φορέσει το ίδιο ακριβώς μαγιό σε κόκκινη απόχρωση.

Όλα τα μαγιό που επιλέγει φέτος η γνωστή blogger και instagrammer είναι σε απλές γραμμές και έντονα χρώματα! Υιοθέτησε κι εσύ αυτή την τάση και προτίμησε αποχρώσεις όπως κόκκινο, ροζ, κίτρινο ή πράσινο.

Διαβάστε ακόμα: Kate Middleton: Μας δείχνει 8 τέλειους τρόπους για να φορέσουμε το πουά φόρεμα!- Εσύ πώς θα συνδυάσεις αυτή την τάση φέτος το καλοκαίρι;

Βρήκα τα αξεσουάρ που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς καθόλου αυτό το καλοκαίρι- Τα πιο ωραία σανδάλια και statement σκουλαρίκια που θα σε ξετρελάνουν

Η Φαίη φοράει την slip skirt που έχει γίνει viral και εντυπωσιάζει!- Αυτή είναι η απόλυτη φούστα του καλοκαιριού και θα θέλεις να την υιοθετήσεις και εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα