H Carrie Bradshaw επιστρέφει και μας δίνει συμβουλές για το πώς πρέπει να φορέσουμε το blazer αυτή τη σεζόν

H Carrie Bradshaw υπήρξε η αγαπημένη μας ηρωίδα σε αμερικάνικη σειρά και παρόλο που έχουν περάσει περίπου 20 χρόνια από την εποχή του Sex & the City ακόμα και σήμερα ο ρόλος της Carrie και το στιλ της θεωρούνται πολύ μπροστά. Η Carrie συνεχίζει να μας δίνει μαθήματα στιλ όσα χρόνια κι αν περάσουν και σήμερα μας εμπνέει σχετικά με την πιο δημοφιλή τάση της σεζόν που είναι τα κοστούμια και τα blazers. Η ίδια είχε υιοθετήσει πάρα πολλές φορές αυτό το trend με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση

ακόμα και σήμερα.

#1. Στην ταινία Sex & the City η Carrie εμφανίζεται με το πιο ωραίο κοστούμι που αποτελούνταν από λευκό παντελόνι, λευκό γιλέκο, ροζ ριγέ πουκάμισο και γραβάτα σε μαύρο χρώμα!

#2. Στον γάμο του κολλητού της η Carrie φόρεσε μαύρο κοστούμι και headpiece και ήταν εκπληκτική!

#3. Κλασικό Carry look με φόρεμα στο αγαπημένο της μήκος, denim blazer με μεγάλα κουμπιά και μεταλλιζέ γόβες.

#4. Στον πολιτικό γάμο που έκανε η όμορφη editor φόρεσε λευκό φόρεμα και λευκό blazer ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με υπέροχα τιρκουάζ γοβάκια.

#5. Οι ρίγες και το υπεροχό καρέ της Carrie άφησαν ιστορία. Αυτό που μας εντυπωσίασε στο συγκεκριμένο look ήταν το ιδιαίτερο γεωμετρικό κόψιμο του ντεκολτέ της.

#6. Στην αριστερή εικόνα η Carrie φοράει ένα casual καθημερινό κοστούμι που συνδυάζει με ριγέ τοπ.

#7. Στη δεξιά φωτογραφία η fashion editor τολμάει να συνδυάσει ένα καφέ δερμάτινο (we think!) blazer με πλισέ φούστα και mules.

#8. Tι φανταστικός συνδυασμός για βραδινή έξοδο με στιλ! Η Carrie ήξερε να μαγεύει τους πάντες με το στιλ της. Στη συγκεκριμένη έξοδό της είχε φορέσει τούλινη φούστα με μπεζ σακάκι και εκπληκτικά super sexy ψιλοτάκουνα πέδιλα.

#9. Η Carrie είχε μια αδυναμία στις ρίγες και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από όλες αυτές τις φορές που τις επέλεξε. Σε αυτό το επεισόδιο η ίδια φόρεσε oversized blazer και παντελόνι που συνδύασε με ριγέ τοπ.

#10. Το μαύρο κλασικό blazer που όλοι μας θα έπρεπε να έχουμε στην ντουλάπα μας συνδυάζεται με έναν μοναδικό τρόπο από την Carrie. Ψηλές μάλλινες κάλτσες, ένα lingerie φόρεμα και φουλάρι στον λαιμό. Α ρε Carrie!

#11. To shaggy- γούνινο- μάλλινο blazer της Carrie είναι τόσο french που με ξεπερνάει!

#12. Με το κόκκινο φόρεμά της η Carrie επέλεξε ένα crop blazer και πολύ καλά έκανε.

#13. Η γνωστή editor λάτρευε τους mix & match συνδυασμούς. Στο δεξιά look συνδυάζει κοτλέ blazer με καρό μάλλινο κασκόλ και printed skirt!

#14. Άλλος ένας αγαπημένος καρό συνδυασμός της Carrie. Σε αυτό το επεισόδιο η ηθοποιός φοράει ριγέ σακάκι και παντελόνι, ριγέ τοπ και τραγιάσκα.

#15. Άλλο ένα denim blazer για την Carrie που το συνδύασε μοναδικά με lingerie top και κάπρι παντελόνι.

#16. Το vintage σακάκι της Carrie είναι huge trend αυτή τη σεζόν και εκείνη το φόρεσε 20 χρόνια πριν!

#17. Να και ένα statement σακάκι που λατρέψαμε τότε και αγαπάμε ιδιαίτερα και σήμερα!

#18. Η Carrie συνδύασε πρώτη ροζ με κόκκινο, έναν ανατρεπτικό συνδυασμό που έγινε μόδα πριν 2 χρόνια.

Δες περισσότερες λεπτομέρειες για τα αγαπημένα μας look της Carrie στο www.fashionway.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα