GNTM: Ο πατέρας της Εύης Ιωαννίδου ευχαριστεί δημόσια την Εβελίνα!

Ένα δημόσιο ευχαριστώ είχε την ανάγκη να πει ο πατέρας της Εύης Ιωαννίδου στην Εβελίνα Σκίτσκο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Από τη στιγμή που οι κολλητές φίλες της κόρης του, Μέγκι Ντρίο και Μικαέλα Φωτιάδη, αποχώρησαν από το “Greece’s Next Top Model” η Εύη έμεινε μόνη της, προσπαθώντας να δημιουργήσει από την αρχή νέες φιλίες μέσα στο σπίτι.

Η μελαχρινή παίκτρια φαίνεται να περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές

της στο σπίτι του “GNTM”. Απομονώθηκε αρκετά, μιλάει μόνη της… με τον καθρέφτη της και ψάχνει απεγνωσμένα να βρει ένα καινούργιο στήριγμα τώρα που η γνωστή “τριάδα της φωτιάς” έπαψε να υφίσταται. Η μόνη που θέλησε να τη βοηθήσει ψυχολογικά ήταν η Εβελίνα, με την οποία μπορεί να μην ήταν ποτέ κοντά στο παιχνίδι, όταν η Εύη, όμως, χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη, εκείνη ήταν εκεί.

View this post on Instagram

A post shared by Evelina Skitsko (@evelinaskitsko) on Jul 15, 2018 at 11:46am PDT

Έτσι, ο πατέρας της Εύης Ιωαννίδου θέλησε να εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη του για την Εβελίνα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία των δύο κοριτσιών και γράφοντας στη λεζάντα: “Εβελίνα, νιώθουμε την ανάγκη να σ’ ευχαριστήσουμε δημόσια, για τη στάση και συμπεριφορά σου απέναντι στο παιδί μας, που περνάει δύσκολες στιγμές στο GNTM και της συμπαραστέκεσαι. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο διαγωνισμό και στη ζωή σου”.

View this post on Instagram

Εβελίνα , νιώθουμε την ανάγκη να σ' ευχαριστήσουμε δημόσια, για τη στάση και συμπεριφορά σου απέναντι στο παιδί μας,που περνάει δύσκολες στιγμές στο GNTM και της συμπαραστέκεσαι.Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο διαγωνισμό και στη ζωή σου.

A post shared by Γιαννης Ιωαννιδης (@iwannidis_giannis) on Dec 13, 2018 at 7:57am PST

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, παρακολουθεί ανελλιπώς το παιχνίδι και δεν διστάζει να δείχνει δημόσια τη στήριξή του κάθε φορά που η Εύη του “μπαίνει” στο στόχαστρο!

View this post on Instagram

A post shared by Γιαννης Ιωαννιδης (@iwannidis_giannis) on Jan 3, 2018 at 8:26am PST

Διαβάστε ακόμη:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Τα κορίτσια θα βγουν από το GNTM και θα απογοητευτούν πολύ”

Keywords
Τυχαία Θέματα