Η φωτογράφηση στο GNTM που έφερε τον τσακωμό ανάμεσα στη Μικαέλα και την Εύη-Τι συνέβη;

Οι εντάσεις ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες του Greece’s Next Top Model δείχνουν να μην έχουν τέλος, καθώς έρχονται πολύ συχνά σε αντιπαράθεση για διάφορους λόγους.

Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας, τα μοντέλα ενημερώθηκαν μέσω ενός γράμματος για μια δοκιμασία που θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί εντός του σπιτιού. Συγκεκριμένα, δόθηκε στη κάθεμια από ένα επάγγελμα και έπρεπε να ντυθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχει αυτό και στη συνέχεια να ποζάρουν στον φακό μιας συμπαίκτριας τους.

Η

Μικαέλα Φωτιάδη έπρεπε να ντυθεί ως μια δικηγόρος και φυσικά επέλεξε την κολλητή της για να τη φωτογραφήσει, Εύη Ιωαννίδου, καθώς όπως τόνισε δεν εμπιστευόταν τα υπόλοιπα κορίτσια. Παρόλα αυτά, κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης δεν κύλησαν όλα ομαλά και τα δύο κορίτσια τσακώθηκαν.

Η Μικαέλα ζήτησε από την Εύη μια συγκεκριμένη λήψη, την οποία και δεν τράβηξε. Της εξήγησε πως είχε πετύχει σε κάποιες φωτογραφίες γι’ αυτό και δεν έβγαλε τη συγκεκριμένη. Η Μικαέλα όμως ενοχλήθηκε και το έδειξε και όπως ήταν αναμενόμενο, η Εύη εκνευρίστηκε και απομακρύνθηκε από κοντά της.

Τα υπόλοιπα κορίτσια σχολίασαν τον τσακωμό τους, αποκαλύπτοντας πως τις τελευταίες ημέρες οι δύο κολλητές δεν είναι και πολύ κοντά. Να σας θυμίσουμε πως η Μικαέλα στο χθεσινό επεισόδιο “κατηγόρησε” έμμεσα την Εύη ότι προσπαθεί να κάνει νέες φίλες, κάτι που όταν επιδίωξε η ίδια να κάνει της την “είπε”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Μέγκι Ντρίο ποζάρει γυμνή και αποκαλύπτει: “Τα συντακτικά λάθη που έκανα ήταν πέντε λέξεις”

Keywords
Τυχαία Θέματα