GNTM: Η μπηχτή της Ειρήνης Ερμίδου στην Ξανθή Τζερεφού και η επική απάντηση που πήρε!

Φαίνεται πως τέλος δεν έχει η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Είρηνη Ερμίδου και στην Ξανθή Τζερεφού στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Στο χθεσινό επεισόδιο τα δύο μοντέλα είχαν έναν έντονο καβγά και η Ειρήνη Ερμίδου βγήκε εκτός εαυτού και είπε μεταξύ άλλων στην συμπαίκτρια της: «Είναι κακό να έρθω και να σου πω κοπέλα μου μη βάζεις τόσο στο φαΐ σου; Θα το έλεγα και στη Μικαέλα και στον καθένα. Εννοείται πως δεν θα σου πω πόσο θα φας,

αλλά εφόσον είχαμε μια συγκεκριμένη ποσότητα στο σπίτι μας, δεν γίνεται να την παίρνουμε και να την τρώμε. Τώρα μου πετάς ένα καρφί. Προφανώς και δεν θα σε στόχευα. Δεν θα μου βγάλεις εμένα κακή εικόνα επειδή εσύ έχεις ανασφάλειες. Άντε γαμ… ! Πάω να σου πω εξηγήσεις και μου τη λες κιόλας. Έλεος ρε μαλ… Έλεος!».

Μετά από αυτό υπάρχει μια απόσταση μεταξύ τους και δεν λείπουν τα αρνητικά σχόλια, αλλά και τα καρφιά. Η Έλενα Χριστοπούλου επισκέφτηκε τα μοντέλα στο σπίτι του GNTM και κάθισε μαζί τους στο σαλόνι για να παρακολουθήσουν διάφορα βίντεο που στάλθηκαν από τις οικογένειες τους. Όταν ήρθε η σειρά της Ξανθούλας να δει τη μαμά της, η Ειρήνη Ερμίδου είπε: «Share your food».

Η Ξανθούλα δεν έδωσε σημασία στην “κακία” που ακούστηκε, ωστόσο λίγο αργότερα σε δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής, τόνισε: «Η Ειρήνη Ερμίδου πάλι πέταξε την κακίτσα της. Μου είπε: «Share your food». Εγώ έχω να πω, όχι μόνο στην Ειρήνη, σε όλα τα κορίτσια, όχι μόνο στο σπίτι του GNTM αλλά κι έξω, ότι φαγητό και γκόμενο δεν μοιραζόμαστε. Ποτέ και για κανένα λόγο».

Το εν λόγω σχόλιο άκουσαν και άλλα κορίτσια, τα οποία ξαφνιάστηκαν και κοίταξαν περίεργα τη συμπαίκτρια τους!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

“Λύγισε” η Εβελίνα στο GNTM: Δείτε την κόρη της και τον πρώην σύντροφο της!

Keywords
Τυχαία Θέματα