Τα beauty προϊόντα που πρέπει πάντα να υπάρχουν στην τσάντα σας

Μην μου πείτε ότι δεν σας έχει τύχει τελευταία στιγμή να κανονίσετε να βγείτε μετά το γραφείο για ένα ποτό και στην τσάντα σας δεν είχατε ούτε ένα κραγιόν; Θα πείτε ψέμματα.

Γιατί μπορεί να υπάρχουν τα πάντα μέσα σε αυτή την τσάντα αλλά για κάποιο περίεργο λόγο όταν χρειαστεί να βάλετε λίγο άρωμα ή πούδρα (γιατί στη μέση της μέρας γυαλίζεται δαιμονισμένα) τα έχετε αφήσει και τα δύο στον πάγκο του μπάνιου. Ένα έχω να πω: Μεγάλα λάθη είναι αυτά και πρέπει κάτι να κάνετε. Οργανωθείτε. Πρέπει πάντα (πάντα όμως) να υπάρχει

ένα νεσεσέρ μέσα στην τσάντα σας με προϊόντα που δεν βγαίνουν ποτέ από εκεί και τα έχετε για τέτοιες ώρες ανάγκης. Γιατί δεν ξέρετε πότε θα τύχει το meeting, η έξοδος ή ακόμα και το πρώτο ραντεβού.

Πρέπει να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διορθώσετε το μακιγιάζ, να μυρίζετε τέλεια και να μην γυαλίζετε. Πολύ βασικό.

Οπότε έχουμε και λέμε:

Αποσμητικό το απαραίτητο και Νο 1. Θα βρείτε μια μικρή συσκευασία κατά προτίμηση σε μορφή roll on, μη τυχόν και αφήσει λευκά σημάδια στην μπλούζα. Γιατί το ξέρετε ότι τα απίθανα θα συμβουν την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Vichy Deodorant 48h Mineral Roll On

Πούδρα. Ματ ή με shimmer ανάλογα με το look σας. Με ένα επίσης μικρό πινέλο ή σφουγγαράκι. Με δύο τρεις κινήσεις η επιδερμίδα θα αποκτήσει την υφή που θέλετε.

Make up forever Ultra HD Pressed Powder

Άρωμα: Πρέπει επιτέλους να πάρετε την μικρότερη συσκευασία (30ml) του αρώματος σας ώστε να το έχετε πάντα μαζί σας. Ή ακόμα καλύτερα ένα σε solid μορφή.

Tom Ford Black Orchid Solid Perfume

Το κραγιόν σας. Αν έχετε αγαπημένο καλώς. Διαφορετικά ένα κόκκινο κραγιόν πρέπει ανελλιπώς να υπάρχει στο νεσεσέρ. Αν είναι και ματ ακόμα καλύτερα ώστε να παραμείνει όλη μέρα ή νύχτα στη θέση του. Προτιμήστε σε μορφή μολυβιού που είναι πιο πρακτικό.

Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat, Provocation

Κονσίλερ: Δεν φεύγετε ποτέ από το σπίτι χωρίς να το έχετε μαζί σας. Εκτός από τους μαύρους κύκλους χαρίζει λάμψη σε ζυγωματικά και μάτια. Επιλέγετε ένα έξτρα ενυδατικό που θα σας λύσει τα χέρια.

YSL Touche Eclat

Διαβάστε ακόμη:

Τα 10 ωραιότερα αιώνια, κόκκινα, γιορτινά κραγιόν!

Τα 5 beauty προϊόντα που πρέπει να αποκτήσετε πριν τελειώσει η χρονιά

Keywords
Τυχαία Θέματα