Μην πετάτε τις ψεύτικες βλεφαρίδες! Δείτε πως πρέπει να τις καθαρίζετε!

Οι γυριστές, υπέροχες βλεφαρίδες είναι το ζητούμενο σας. Το ξέρω. Όπως επίσης γνωρίζω ότι όσες στρώσεις μάσκαρα και να απλώσετε δεν θα μοιάζουν ούτε με extensions ούτε σαν να φοράτε false lashes. Ίσως μάλιστα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα αφού απλά θα δημιουργήσετε κόμπους και χρώμα που δείχνει υπερβολικό.

Η διαδικασία των extensions από τη μία θέλει και χρόνο και χρήμα. Αφού πρέπει να επισκεφτείτε

μεν την αισθητικό για την τοποθέτηση αλλά θα πρέπει να πηγαίνετε συχνά για την συντήρηση. Από την άλλη δεν είναι επίσης εύκολο κάθε τρεις και λίγο να αγοράζετε ψεύτικες βλεφαρίδες που μετά την χρήση τις πετάτε. Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο λοιπόν θα σταθώ. Δεν θα πετάξετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σας θα τις καθαρίσετε. Όπως ακριβώς κάνετε κάθε βράδυ με τις δικές σας. Θα αφαιρέσετε την κόλλα και τα υπολλείματα της μάσκαρα και θα γίνουν πάλι καινούριες και έτοιμες να τις τοποθετήσετε. Πεντακάθαρες και λαμπερές.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα βήματα που θα δείτε στο video και να έχετε κοντά σας ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια (ώστε να αφαιρέσετε την κόλλα που έχει μείνει στις βλεφαρίδες), μπατονέτες, βαμβάκι και νερό ντεμακιγιάζ. Με απαλές κινήσεις και αφού απομακρύνετε τα υπολλείματα κόλλας τοποθετείτε κάθε βλεφαρίδα πάνω στο δισκίο το οποίο έχετε ποτίσει με νερό ντεμακιγιάζ. Στη συνέχεια την σκεπάζετε με ένα ακόμα δισκίο και τις αφήνετε για 30 δευτερόλεπτα. Τέλος απομακρύνετε το χρώμα από τη μάσκαρα με μια μπατονέτα. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία και με την δεύτερη βλεφαρίδα.

Καλό είναι να κρατάτε τη συσκευασία ώστε να τις έχετε προστατευμένες από σκόνη και μικρόβια. ‘Αλλωστε τοποθετούνται στο πιο ευαίσθητο σημείο του προσώπου και θα πρέπει να είναι απόλυτα καθαρές.

Μετά από αυτό μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον 15 φορές ακόμη.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Huda Kattan (@hudabeauty) στις 22 Νοέ, 2018 στις 10:52 πμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Το mani που θα κάνει την εβδομάδα σας ομορφότερη!

Οι make up artists αποκαλύπτουν επιτέλους τα δύο λάθη που κάνουν όλες σχεδόν οι γυναίκες! Καιρός να τα διορθώσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα